Beagle 3,5 hónapos kutyát minden nap vinni kell sétálni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 13:27
1/8 A kérdező kommentje:
Viszem is, nem gond, csak nem sok ez neki? Naponta fel ora-ora.
2021. jan. 3. 13:27
3/8 anonim válasza:
Még kevés is lesz. Ennyi séta a lustább kutyáknak elég max. A beagle kifejezetten nem ez a kategória.
4/8 anonim válasza:
Figyeld a kutya viselkedeset, es igazitsd hozza a setakat. Minden egyes nap kell vinni, de ha a nagyobb setaknal csak 30 percet bir, akkor annyit, ha 1 orat, akkor annyit. Az teny, hogy porgos kutyak, de csak 3,5 honapos, meg lehet, hogy konnyen elfarad :)
5/8 anonim válasza:
Nekem is beagle volt. Fajtatiszta, bejegyzett tenyésztőtől, törzskönyvvel.
11.5 évet élt...
Nem bírt annyira sokat sétálni, napi egynél sosem vittem el többször. kinti-benti kutya volt, kivéve télen mert akkor benti.
Van egy kiserdő, olyan 15 kilométerre, ha oda elvittem, akkor már annyira elfáradt, hogy vissza alig bírt jönni és otthon már egésznap aludt, a nap hátralévő részében.
6/8 anonim válasza:
Miert van mindenki ennyire lepontozva? Szerintem senki nem irt baromsagot.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozott le titeket, én nem, köszönöm szépen a válaszokat!!
2021. jan. 3. 14:09
8/8 anonim válasza:
Napi 3szor kell neki séta és legalabb ebből egy hosszabb szabadon rohangálós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!