Mit csináljak ilyen helyzetben a kutyánkkal?
Oh igen, borzasztó ember vagyok! Mindjárt sírok.
Természetesen nem fog velem maradni a kutya. És nem nyelem le, hogy én vagyok a szar, ahogy ezt taglaltátok, nem ti voltatok vele.
Csak hogy mindenki nyugodtan tudjon aludni, nem lesz többé Szörnyellával szegény kis aranyos kutyi!:)
De meg mindig nem irtal semmit arrol, hogyan probaltatok megnevelni, mit tettetek az ugy erdekeben, csak gunyolodsz. Igen, ez nem felelos hozzaallas, es igen, a ti hibatok. Megis ki hibaja az, hogy neveletlen a kutya szerinted? A szomszede, vagy mi?
Legalabb megszabadultok tole, fel siker. Remelem a tenyeszto visszaveszi, kulonben egy ivaros kutya eleg rossz kezekbe kerulhet.
Francia BULLDOG! A bulldogok nem plüsspárnák, amiket leraksz és ott maradnak! Hiába a sok hiedelem, a legtöbb bulldog nagyon is energikus, ösztönerős kutya! És ezt le kell vezetnie! Ha te cs---szel vele foglalkozni NORMÁLISAN, akkor persze, hogy rombol és kezelhetetlen!
Jobb is, hogy nem tartod meg. Csak aztán soha a büdös életben ne tarts többé kutyát! De gyereket se vállalj, nem vagy alkalmas ekkora felelősségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!