Melyik jobb granulomara?
Izuleti betegseggel kuzdo idos kutyam veresre nyalja a labat. Mar sokmindent probaltam de mindent lenyal rola.
Most clorexyderm sprayt probalom.
Hallottam, hogy a spot gel lehet jobb ra mert keseru.
Van valakinek tapasztalata?
Kivulrol nem tudod tamogatni az izuleteit ... probald meg termeszetes modon a zoldkagyloval ... de adhatsz neki izuleterosito etrendkiegeszitoket (pl. vet-flex plus).
Fozhetsz neki olyan dolgokat amiben sok a kollagen, az is tamogatja az izuleteket ... ilyen a majalcful vagy a pacal. Nem zsirosat, hanem inkabb inas es porcos/boros dolgokat.
Ha fajdalmai vannak, konzultalj a dokiddal es nyugodtan adhatsz fajdalomcsillapitot is.
Belulrol mar kap vitamint kollagent msm stb egyutt. Plussz kap lazacolajat es zoldkagylot megfelelo adagban es megfelelo idore.
A gallert nem turi meg, szet is szedi, nagytestu kutya.
Allatorvossal mar konzultaltam, az izuleti problemat belulrol kezeljuk. A problema a kulso seb, amire eddig mar sokmindent kaptam de nem segit mert lenyalja es bele is rág.
Kapott mar antibiotikumot is gyulladasra.
A kerdesem az volt tudja e valaki melyik jobb ra a spot gel vagy a spray!
Koszonom
Az izuleteit kontrol alatt tartjuk, azt mar megoldottuk. Folyamatosan szedi a vitaminokat es segit. A fennmarado seb a problema ami nem gyogyul be. Tudom, hogy a galler a megoldas, de nem turi meg, megorul a kutyam tole es osszevissza csapdossa a fejet.
En most csakis a kulso sebet akarom gyogyitani. Olyan valamit keresek, ami esetleg azon kivul hogy gyogyit rossz izu es a kutya nem nyalja le.
Az állatorvosod, akivel konzultáltál, nem ajánlott kenőcsöt?
A clorexyderm gomba elleni.
Most megkóstoltam, mert nekem van a Malassia gomba ellen a kutya füléhez.
Kesernyés, de ez egy kutyát nem fog visszatartani. Azon kívül, hogy valamiképpen megakadályozod a seb nyalását, nem sok a lehetőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!