Melyik ízületvédő a jobb?
Védekezés képen szeretném adni, nincs baja az ízületeinek.
Fiatal még, viszont most egyre többet hallom vissza más gazdiktól, hogy az ő kutyájuk diszpláziás lett, ilyen olyan mozgásszervi bajaik vannak. Pedig eddig nem volt jellemző erre a fajtára ez, nincs túl szaporítva.
Mivel az én kutyám lételeme a mozgás, szeretnék neki valamit kúra szerűen adni.
Komplex táplálék kiegészítőt javasoltak, és ezt a kettőt mondták igazán :
Illetve:
Illetve még azt is mondták, hogy mindenképp kúraszerűen adjam. Oké, de milyen időközönként? 1 hónapig adom, aztán esetleg 3 honap múlva megint 1 hónap?
Köszönöm!
A BIOGENICPET-ben kevesebb a felesleges adalék, ezért koncentráltabbnak tartanám, viszont a K9 Fullfex tartalmaz zöldkagylóport is.
Én egyébként ezt javasolnám: [link] Kizárólag természetes összetevők és mindent tartalmaz, ami az ízületvédelemhez kell, zöldkagyló, kollagén, MSM, glükozamin, kondroitin, illetve az ezek felszívódását segítő c vitamin csipkebogyópor formában.
Ezek idaig mind ilyen parasztvakitasok ... nezd meg a termeszetes alapanyagokat tartalmazo mez alapu termekeket APIPET neven ... izuleterositojuk is van.
Huha, most jól osszezavarodtam.
Megnézem azokat amiket írtatok, viszont külön-külön mar próbáltam beadogatni az ebnek ezeket (csipkebogyó, kollagén, zöldkagyló) nem eszi meg még májkrémben se. Csak úgy, ha egyik nap ezt, másnap pedig azt adom, 1 nap alatt nem eszi meg, egy csomó cuccot elpazaroltam már úgy hogy a zoldkagylot megette májkrémmel, de a kollagént már nem. Így most perpill sörélesztőt kap és a farkas konyhás Immun-R nevű gyógynövényes port.
Köszi a válaszokat, akkor még agyalok egy kicsit mi legyen. :)
A fullflexről mindenki ódákat zeng, egy ismerősömnek a kutyája már annyira idős és beteg volt, hogy csináltattak neki egy kis kocsit a hátsólábait már nem tudta használni. Állítólag a fullflextől jött rendbe annyira, hogy pár métert megtudott tenni a kis kocsi nélkül, otthon anélkül volt, tudtak menni vele elképesztő lassan egy kisebb panelkört kocsi nélkül a halála előtt. Bár őt orvos is kezelte, gondolom mást is kapott a fullflex mellett.
De ha adalékanyag van benne, akkor lehet nem élem bele magam... Elszomoritó hogy ennyi pénzért még adalékanyag is van benne.
5 éve kapja a patellas kutyám, kiváló.
Előtte próbáltunk zoldkagylot, msmet kollagént, luposant, c11, flexet gi, egyik se volt ilyen hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!