Bőr nyakörv, póráz mennyire tisztítható? Vagy jobb a textil?
Elkezdtem nezelodni, tetszenek bőr nyakörvek és pórázok.
Kutyam vilagos bézs-homok színű.
Jól állna neki.
Most textil, paracord nyakorvek es porazaink vannak.
Könnyen tisztitható,mosogepbe szoktam bedobni egy rovid programra a jatekaikkal egyutt. Hamar koszos lesz, jarunk kirandulni, kutyasuli, futtato.
Hasznal valaki bőr cuccokat?
Szarvasbor nyakorvet vettem az amstaffomnak ,de egy agressziv nemetjuhasz kb 1 honapja letepte a kutyam nyakarol a riglit (es ezzel tonkretette) a nyakorverol. Igy azota lancnyakorvet hasznalunk nem folyton. Ezt legabb tobbet nem tudja rola mas kutya leharapni es konnyen tisztithato.
A borcuccoknak szaga van,amit a kutyak szeretnek ragcsalni,meg szakadnak,ha eleg erosen meghuzza egy kutya.
Szerintem nem érdemes állandóan azt használni. Nekem is egy bőrnyakörvem van már 2 éve, totálisan meg vagyok elégedve vele, viszont ha úszik is vele hamar tönkremehet. Nekem egyszer megfürdött vele a sárban, és másnap mikor megszáradt egy sima bőr gyorsápolóval lehozta a koszt. Amit észrevettem rajta, hogy a karikánál repedés nyomok vannak, szóval 10 évet talán nem bír ki, de 3-4-et egész biztosan (és itt az enyémről beszélek, biztosan van hosszabb életű is).
Bőrpórázam még sosem volt, viszont erősen gondolkodom rajta, csak az áruk (általában) a csillagos égig mennek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!