Szerintetek az argentin dog megvédené a gazdáját egy tolvajtól vagy esetleg egy másik kutyától?
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 16:13
1/7 anonim válasza:
Mivel őrző-védő fajta, szerintem megvédené a gazdáját bármilyen helyzetben.
4/7 anonim válasza:
simán
Szinte az évek során azért tenyésztették :D
5/7 anonim válasza:
Az biztos, hogy megvédené. Nem nagyon ijed meg ez a fajta semmitől, és nem sok ember, vagy kutya van ami sikerrel szállna szembe vele.
Úgyhogy megvédene, igen.
6/7 anonim válasza:
Biztos, hogy megvédene, csak éppen az nem biztos, hogy nem vinné túlzásba ha nincs képezve. Egy ilyen domináns erős fajta képzés nélkül fegyver.
7/7 anonim válasza:
Szerintem is megvédene.Én is gondolkodom az argentin dog-on,de ha veszek,én tuti elviszem "őrző-védő tanfolyamra".Mivel erősebb nálunk,tudni kell engedelmesnek is lennie,ha nagyon elfajulna a dolog,akkor letudjuk állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!