Ha én be vagyok fújva parfümmel ês a kutyám hozzámbújik,akkor ez káros a szőrére?
Frissen befújva ne hagyd, hogy hozzád dörgölőzzön, akkor maga a parfüm is tényleg rákerülhet.
Ha pedig nem frissen befújva veszi át a szőre, akkor légyszi, használj kevesebbet, mert nagyon túltolod!
"ha pedig nem frissen befújva veszi át a szőre, akkor légyszi, használj kevesebbet, mert nagyon túltolod!"
Hát ez vicces xD
Én parfümöt használok,nem vackokat. Egyett fújok a nyakamra,egyett a csuklómra munka előtt. Ilyenkor nem bújik a kutyám hozzám,de ha hazaérek 2kor,agyonra szeretget. Olyan illatos a kutya,mintha akkor fürdött volna valami édes illattal. Este 8kor fürdök,de ha 10kor lefekszünk aludni,akkor is az én illatomat árasztja a kutya:) Értelmes parfüm akkor is hosszantartó,ha nem "tolja túl" az ember. A többi nem is parfüm,csak vmi toalette.
Kérdező! Nem hinném,hogy bármi baja lenne ennyitől. Az enyém 6 éves,de sosem irritálta az illatom se a szőrét,se az orrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!