Miért kell felszedni?
Miért kell felszedni a kutya ürülékét, ha természetes úton egy hét alatt lebomlik, míg zacskóban nem igazán.
Sőt, a műanyag zacsi lebomlása több száz év.
Mert ez a törvény
Aztán ha a hozzád hasonlók belelépnek szidnak mindenkit
Mert veszelyes is lehet amelett, hogy undorito (ha pl: belelepsz)
Rengeteg korokozot tartalmaz, akar fergeket, fereg peteit, eloskodoket, barmit, a gyerekek hozzaerhetnek (tegyuk fel jatszoter kozeleben), szennyezett lesz az ujjuk, es azt ugy beviszik a szervezetukbe, ami nagyobb problemakat is eloidezhet..
Amig az ott "lebomlik", csak mert a kutya gazdaja lusta felszedni, ennyi erovel wc hasznalata utan te se huzd le a wc-t, mert, hogy minek pocsekolod a vizet, ha le is bomolhat, vagy az udvaron te is ott hagynad hetekig a sajat szekletedet, csak mert igy "jobb a foldnek", kevesebb a muanyag zacsi hasznalat...
Ne legyunk mar primitivek.
Mert ez a torveny :) Nincs ilyen torveny!
Max az allatartasnak vannak bizonyos szabalyai es a bekes egymasmellett elesnek is megvannak a normai, de torveny erre nincs.
#8-as
Pontosan.
#mindenki
Csak kiváncsi voltam, mert néha elgondolkodik dolgokon az ember. Hogy az a rengeteg, bezacskózott ürülék majd valami közös, vegyes hulladékdombra kerül és majd olyan 2600 környékén, amennyiben még lètezni fog a bolygó, fog csak lebomlani.
Nem értem. Természetesen nem gondolom èn sem, hogy ott kell hagyni szanaszét a jàrdán, parkokban, egyéb közhelyeken.
De
Szerintem, kellene egy másik megoldás erre.
Mondjuk lapát és papírzacskó ès a tartalmát valami közös gyűjtőhelyre, ami nem a vegyes hulladékokhoz megy, hanem valami égetőbe. Vagy egy közös, füves domb, ahol nyugodtan lebomolhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!