Miért kell felszedni?
Figyelt kérdés
Miért kell felszedni a kutya ürülékét, ha természetes úton egy hét alatt lebomlik, míg zacskóban nem igazán.
Sőt, a műanyag zacsi lebomlása több száz év.
2020. aug. 6. 17:15
21/43 anonim válasza:
#19, na igen, nevetséges h havi szinten ennyi pénzen kekeckednek, mikor a kutya napi szinten többe kerül! Kaja, orvos, oltás, gyógyszerk. Kellékek stb
22/43 anonim válasza:
Semelyik allat nem szedi fel a szart maga utan, csak az ember mas allatok utan. Ez valami urbanus perverzio?
23/43 anonim válasza:
Akinek nem tetszik felszedi, akinek nem zavarja a szemet az otthagyja. Ebben nincs demokracia?
25/43 anonim válasza:
Fekalomania egy betegseg ... en nem vagyok fekalomanias.
26/43 anonim válasza:
Szarbol no a gomba ... szaros a tojas ... szarral tragyazzak a foldet. Mi a baj a kutyaszarral?
27/43 anonim válasza:
Egy farkas vagy egy medve utan felszedi a szart az erdesz? Hat a vadasz folszedi-e a szarvas utan?
28/43 anonim válasza:
25/26: A vadállatok nem az út közepére szarnak. Nem nevezném higénikusnak amikor az járdán bomlik a szar és nő a gomba. És minek kell azt trágyázni? De erdei úton sem szép látvány. Persze ha az ösvénytől öt méterre a bokorban csinálja én sem fogok utána kúszni takarítani. De azért van külömbség a kettő között.
29/43 anonim válasza:
Ezt csak a NEMKUTYASok talaltak ki, hogy szerintuk fel kell szedni.
Az utcasepronek kell felszedni (vagy a fonokenek)!
30/43 anonim válasza:
Engem nem erdekel ... ha egyszer ezert megbuntetnek, rohogve fogom kifizetni a buntetest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!