Hogyan tudnám feldolgozni?
Tegnap meghalt a Rottweiler kutyusunk és egyszerűen nem tudok másra gondolni rettentően hiányzik és nem tudom hogyan tegyem magam túl rajta igen tudom sokan azzal jönnek hogy csak egy kutya volt igen de akkoris csaladtag volt..
Mit tudnátok ajánlani?
Mert teljesen magam alatt vagyok
Ilyen a gyász. Ezt nem lehet gyorsítani. Nekem a cicám halt meg több mint 7 éve, a mai napig tudok sírni miatta. Vele nőttem fel. Kellett két-három év, mire ismét rá tudtam venni magam, hogy fogadjunk be egy macskát.
Egy a biztos: idővel könnyebb lesz. Meg kell tanulni elfogadni, ahogy az ember öregszik, egyre többször kell átélni, családtagokkal, barátokkal...ilyen az élet sajnos.
Allitolag a kutyusok is a mennyorszagba vagy ahhoz hasonlo helyre kerulnek, ahol egy nagy ret van es ott boldogan futkosnak.
A kutyusod lat teged, es nem akarja hogy szomoru legy. Biztosan szomi szemekkel nezne ha latna a banatod. O onnan fentrol is szeret teged es oriz teged. Halas azert amit erte tettel es ha majd eljon a te idod is o ott fog varni es a nyakadba uggrik.
Tudom mennyire nehez:(
Evekkel ezelott a kutyusom a halala napjan eljott tolem elkoszonni az almomban, rettenetes volt. En biztos vagyok benne, hogy ok a tulvilagon varnak reank es onnan szeretnek.
A kutyusoknak csak egy hibajuk van, hogy rovid ideig elnek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!