Eletveszelybe sodortam az allataimat, nem tudom feldolgozni?
A kutyam es a cicam eletveszelybe kerultek, mert en nem vettem eszre.
Hogy amit joszivusegbol kaptunk a szomszedtol maradek eteleket, azok valojaban a macskai maradekai voltak!😣
Mint kesobb feny derult ra, illetve arra is, hogy nincsenek beoltva es betegek az allatai es megfertozodtek az en allataim is!!😫
Nagyon haragszom ezert magamra, hogy miert is adtam nekik. 😓😟
Szoval most emeszto rendszeri gyulladasok és virus kering a szervezetukben, kaptak antibiotikumot es gyogyszereket, illetve gyogytapot, ki tudja meddig vagy milyen szovodmenyei lesznek esetleg komolyabb bajaik!!
Nagyon feltem oket és melysegesen haragszom magamra 😥😭😭
Uristen, reszvetem 😭
Mostmar enis tudom 😭😭
Amúgy sem kene maradékkal etetni az állatokat. Tápot,konhervet,jobb helyeken főtt/nyers fűszertelen húst adnak nekik,nem mindenféle hulladékot.
Igazából nyugodtan emészd magad és addig nézz utána annak,hogy mivel kell etetni NORMÀLISAM az állataidat.
MINDIG a falkavezer eszik eloszor kajabol es ezzel viseli a vezerseggel jaro kockazatot.
Te nem vagy igazi vezer,akire a kutya felnezhet es nyugodt biztonsagban erezheti magat.
Szegyelld magad,h ilyatvadta,amibol nem ettel.
Rendes husok voltak, husleves meg ilyenek.
Ami fuszeresnek tunt, azt meleg vizben "kiaztattam", majd leszurtem es ugy adtam.
Hat tudjatok az a gaz, hogy de, megkostoltam .. Mivelhogy azt hittem regebbi etel, ami nekik mar nem kell es megneztem neme romlott neme tul sos fuszeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!