A nagymamámnál tüzel a kutyus, és sok fiú kutya jár udvarolni.. Ma sétáltam éppen arra a barátnőimmel és láttuk, hogy két kutya a keritésen át nézelődik befelé..Sétáltunk ki az utcájából, mikor egy vén papa egy hatalmas vasbottal az egyik kutya gerincére rávágott teljes erejével és még élvezte is.. A felesége meg gondolom az unokája a kerítésen belül lesték, hogy hogy veri a kutyát.. Elhatároztam, hogy holnap átmegyek a vén kcsöghöz és megmondom a magamét neki... Ilyenért fellehet jelenteni, állatkinzásért?
De mit csináljak az állatal? Haza nem hozhatom.. Ahogy ráütött elfutott.. De tettem ki neki vizet. Most mégis mit vársz? Haza nem hozhatom, apu nem engedi már van egy kutyám...
2010. aug. 14. 22:21
12/22 anonim válasza:
Igaza van az egyik hozzászólónak, a kutyán segíts, attól, mert "beoltod" az öregembert nem lesz jobb sőt! Valószínűleg mégjobban feldühítitek, és tovább üti a kutyákat - már csak azért is alapon.
Tudod milyenek az idősek.
2010. aug. 14. 22:23
13/22 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy - ha fel is jelented - nem fognak vele csinálni semmit :S
2010. aug. 14. 22:25
14/22 anonim válasza:
22:19-es.
Mit vársz? törjön be éjjel a kutyáért? -.-
a szánalmas még mindig tevagy. ;)
Kérdező:
Szerintem inkább beszéljetek vele hogy miért kell így kinozni az állatokat. ha pedig nem hallgat rátok, vannak állatvédő szervezetek, azokat kihívhatjátok hozzá.
2010. aug. 14. 22:25
15/22 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..:S na megyek, ma már nem válaszolok, sziasztok.
2010. aug. 14. 22:28
16/22 anonim válasza:
Szerintem azért megpróbálhatod feljelenteni :)
De mindenképpen beszélj vele holnap!
2010. aug. 14. 22:34
17/22 anonim válasza:
Az előttem szólókat még annyival egészíteném ki, hogy érdemes lenne a mamádék kutyáját ivartalanítani, akkor nem vonzaná oda a kanokat, akiken kiélheti magát a bácsika.
2010. aug. 14. 23:25
18/22 anonim válasza:
Elöbb menj el a tatához próbálj vele beszélni aztán ha nem sikerül jelentsd fel! Majd írj h mi volt!
2010. aug. 15. 09:35
19/22 Septimius válasza:
Sose értettem azokat az embereket, akiknek szukájuk van, nem ivartalanítják, de ha odamennek a hímek, azokat verik agyon. Akkor vagy tűrje el, vagy pakoltassa ki... Keresztapám fiú német juhászát annyira megverték, hogy mind a két füle eltört, púpok vannak a fején. Miért nem értik meg, hogy nem szemtelenkedésből mennek oda, hanem csak azt teszik, amit az ösztönük mond?
2010. aug. 15. 12:46
20/22 A kérdező kommentje:
A nagymamám meghalt, most egyik ismerősünk lakik a háza helyén a kutyát ő eteti.. anyumnak csipő műtéte volt.. apum dolgozik, elfoglalt.. Most nagyon nem esedékes..:S De anyu is mondta, h mostmár kikell.. de nemrég vemhett mert kelletek kiskutyák.:) De mostmár bajok vannak..:S Anyu hétfőn felhívja a doktort.. ma megyek beoltani a vén papát.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!