Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez állat kinzás, nem?

Ez állat kinzás, nem?

Figyelt kérdés

A nagymamámnál tüzel a kutyus, és sok fiú kutya jár udvarolni.. Ma sétáltam éppen arra a barátnőimmel és láttuk, hogy két kutya a keritésen át nézelődik befelé..Sétáltunk ki az utcájából, mikor egy vén papa egy hatalmas vasbottal az egyik kutya gerincére rávágott teljes erejével és még élvezte is.. A felesége meg gondolom az unokája a kerítésen belül lesték, hogy hogy veri a kutyát.. Elhatároztam, hogy holnap átmegyek a vén kcsöghöz és megmondom a magamét neki... Ilyenért fellehet jelenteni, állatkinzásért?

16/L

2010. aug. 14. 22:11
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
bocsi, az írási hibákért, de ideges vagyok:D
2010. aug. 14. 22:11
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
inkább ajánlj nekik egy állatorvost
2010. aug. 14. 22:13
 3/22 anonim ***** válasza:
86%
szerintem fel lehet... cselekedj minél előbb, remélem sikerrel jársz !!:)
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
aki kipakolja a kutyájukat
 5/22 anonim ***** válasza:
84%
nem biztos, hogy foglalkoznak ezzel a feljelentéssel. De azért fenyegetheted vele, hátha felfogja mit csinál a vén b~uzi.
2010. aug. 14. 22:14
 6/22 anonim ***** válasza:
86%

Sok unatkozó perverz nagypapa -.-

A hejedben én úgy feljelenteném mint a sír :DD

menny oda a kertbe amikor alszik, és vágj rá a hátára egy vascsővel, meglátjuk neki milyen lesz -.-"

2010. aug. 14. 22:14
 7/22 A kérdező kommentje:
anyum azt mondja, hogy nagyon kemény ember és hogy ne szórakozzak vele..:D De pedig ezt nem fogom annyiban hagyni..Szegény kutya mit ártott neki?
2010. aug. 14. 22:16
 8/22 anonim ***** válasza:
69%

hát ha vén papának nézed, nagyon kemény ember lehet.

megfenyeget a bojával vagy mi? :D

13/L

2010. aug. 14. 22:18
 9/22 anonim ***** válasza:
55%
Egyébként nyilván feljelenthető, bár nekem a helyedben inkább a pofámról égne a bőr, hogy nem az állatnak segítesz, hanem az emberen állsz bosszút. Mert attól halad előre a világ ám... Majd holnap megmondod a mgadét, köszi, sokat érsz vele. Szánalmas.
2010. aug. 14. 22:19
 10/22 A kérdező kommentje:
egy idióta vén 65 éves papa..de jól tartja magát.Biztos az állat veréstől..Kicsit félek neki beszólni, mert anyumék barátja, de nagyon utálom akik bántják az állatokat, szoval holnap megyek a barátnőimmel becsöngetünk és be oltjuk.. szemétláda.. rendőrségen gondolkodom még..Lehet télleg nemfoglalkoznának az esettel..:(
2010. aug. 14. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!