A 3 hónapos kutyám harap.Nem lenne ezzel semmi baj , ha a játékait harapná.Mindig a kezünket harapja és elég élesek a fogai. Ilyenkor morog és ugat. Sokszor nem is fogad szót .Tudnátok valami jó módszert , hogy le szoktassam a kéz harapásról? ?
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__10759759-val..
Ilyen temaban azert talalhatsz megoldast a korabbi valaszokban ... aki mar tobbszor leirta a velemenyet, nem fogja ujra es ujra leirni.
jajjgass hangosan, vagy pedig menj el, hogy akkor ott vege a jateknak es fordits neki hatat!
sajnos nekem is honapokba telt leszoktatni.. de ha ugralas kozben is sokszor a jatek helyett engem harapdalt.. sok jatek kell neki az biztos, mindig adj valamit a szajaba
nekem hatasos volt az is, ha felemeltem a kezem, mutattam az ujjammal neki, hogy vigyazzon(ez hatasos,amikor ulni tanitod, mindig az ul szora mutasd az ujjad is... feksziknel lefele kell mutatni kezfejjel)
Ez nálunk is így volt szerintem teljesen normális.
Nálunk is azt segített hogy ha harapott vagy elfordultunk tőle vagy ott hagytuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!