Hányszor kakil egy nap egy 3 hónapos táppal etetett kiskutya?
Milyen táppal? Gyenge, szemét minőségű (Pedigree, Chappy, Tescos es társai) táp mellett rengeteget fog.
Egészséges kutya?
Utolsó, ez baromság. Normális etetès mellett nincs sok széklet. Kölyöknél sem.
A barfot meg inkább hagyjuk kölyökkutyáknál...
Igen egészséges már, Ekanuba tápot kap egyébként. Eddig átlagban 5 kaki volt, de lehetséges hogy a fogtisztito miatt (multifit), mert amióta nem kapja csökkent a kakilása száma és megijedtem kicsit.
Köszönöm a válaszokat!
Az enyem ahanyszor eszik. Talalt kutya, csont sovany volt, elso 2 napban semmi kaki, szegeny mindent felemesztett, amit evett:(
De azutan elkezdett, es mivel eleinte 4 orankent adtam neki ejjel-nappal, tehat napi 6x, igy annyiszor is kakilt, minden eves utan kivittem, volt is mindig. Aztan ahogy csokkent az etetes szama, ugy a kakilasok szama is:D Kis cuki, plusz most mar felnott, 1x eszik es most, hogy mar pontosan tudja mikor kap, nem valtozik mar semmi, igy raallt, hogy nem utana, hanem elotte kakil:D Biztonsag jele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!