1/31 anonim válasza:
Én meglepetésként karácsonyra kaptam 1 éve, mert már vagy 15 éve vágytam egy kiskutyára.
2/31 anonim válasza:
Menhelyrol, mert nagyon reg szerettem volna mar kutyat, tavaly vettunk egy kis hazat a varos zajától messze, megis par km-re van minden - addig alberletben nem engedte a tulaj. A kutyat elobb kineztem, minthogy idekoltoztunk, de meg rengeteg munka volt vele, többek kozt normalis keritest csinalni. Megtalaltam februarban a kutyust, es csak augusztus elejen hoztuk el.
3/31 anonim válasza:
10 év "kutyátlanság" után egy besikerült alomból fogadtuk örökbe. Ennyi ideig tartott, mire úgy éreztük, újra készek vagyunk egy kutyára (közben más állataink voltak / vannak). Több, mint 1 évig kerestem azt, amelyik a "mienk".
4/31 anonim válasza:
Az egyik ajándék volt a szüleimtől, miután négy évig könyörögtem nekik, mert minden vágyam volt egy kutya 10 évesen. :D
A másik tudatos választás volt már, mind a fajta, mind az alomból, tenyésztőtől érkezett, sportolni fogunk. Nem mondom, hogy tökéletes az időzítés, de mikor megláttam az alomtervet éreztem, hogy ezt nekem találták ki.
5/31 anonim válasza:
Egyet tenyésztőtől vettem, kettő pedig befogadott kóbor kutya.
6/31 anonim válasza:
Az egyiket egy tesco parkolóban kirakták, a másik egy facebook megosztás után került hozzám ,menhelyről.
7/31 ThodEE GoD válasza:
Munkatársnál született, nem akartak kiskutyát csak halogatták az ivartalanítást és persze lett kiskutya, de ennek már 2 éve és a mi drágánk megszépíti az életünket :)
8/31 anonim válasza:
Mert szerettünk volna kutyát és vettünk egyet.
9/31 anonim válasza:
Az idősebbik kutyus egy ismerőstől van, ennek lassan tíz éve.
A kisebbik kutyát örökbefogadtam, ő most lesz 3 hónapos.
Mindkettő tervezett volt.
10/31 anonim válasza:
Menhely, igazi korcs, egy kutya ott szült meg, a többi leharapta a farkát, ezért őt vittük el. Imádjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!