Hogyan szoktassam le a kutyáimat ezekről a rossz szokásokról?
Az a bajod, hogy a kutyáid ürítenek, konkrétan léteznek? What? :D
Ez kész. Minek neked kutya, ha ennyire zavar?
Kerdezo,elviszed napi 3x setalni es szsbadon futkosni a kutyakat naponta?
Ha nem,akkor persze,h az udvarra kskilnak es pisilnek.
Illetve mas kutyatarto tanitja a kutyat,h csak kozteruleten pisi kakiljon a kutyaja. Felnott korban is meg lehet ezt turelemmel tanitani.
Nem irtad a napi rutint. Mi a nai ruti a kutyakkal? Hanyszor viszed setalni oket meg szabadon jatszani rohsngaszni meg ismerkedni masokkal?
Tul keves az info,nem tudjuk kikovetkeztetni a dolgokat.
Kislakasban ivaros kan kutyam van. Felnotten hoztam,1 het alatt tanitottam meg szobatisztasagra. A lakasban es lepcsohazban nem pisil nem kakil.
Lehet,h napi egyszer viszed ki setalni,akkor nem tudja tartani a kutya a vizeletet tovabb par meternel meg a kakit se peldaul.
A kutyák nem szeretnek a saját területükre piszkítani, így amikor csak tudják, inkább azon kívülre helyezik el a csomagokat, ami jelen esetben a nagy udvar.
Már leírták előttem, ha ezt el szeretnéd kerülni, vidd őket napi többször sétálni és dícsérj rájuk, ha ott végzik el a dolgukat, így kerttiszták lesznek.
Minél többen jelentik ennek a kis retardált kérdezőnek a hozzászólásait, annál hamarabb fogják a moderatorok törölni.
Volt egy mondás is erről: don't feed the troll.
Azt mondjuk megteheted ha mar ugy is azt figyeled, hogy odavizel a kutya ... amikor elbegezte a dolgat, akkor lelocsolod vizzel a pisis reszt es nem fogja kimarni a fuvet (gondolom a kutyakakit is osszeszeded!?)/
Amugy elottem mar tokeletesen leirtak: ha nem viszed ki a kutyaidat setalni rendszeresen, akkor hova uritsek a szuksegleteiket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!