Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan szoktassam le a kutyáim...

Hogyan szoktassam le a kutyáimat ezekről a rossz szokásokról?

Figyelt kérdés
Mind a két kutya nagyként került hozzám 4 és 5 évesek jelenleg, nem testvérek, ivartalanítva lettek. Kan és szuka.Külön helyet csináltam nekik 6mx12m-es elkerítés. Ha kiengedem őket a nagy udvarra ami füvesítve van akkor a fiú amit ér brutálisan levizel, ezzel indít. Ha naponta hosszú időre kiengedem őket akkor pedig kollektíven sokat kakilnak a fűbe.
2021. jan. 9. 20:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%

Az a bajod, hogy a kutyáid ürítenek, konkrétan léteznek? What? :D

Ez kész. Minek neked kutya, ha ennyire zavar?

2021. jan. 9. 21:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo,elviszed napi 3x setalni es szsbadon futkosni a kutyakat naponta?

Ha nem,akkor persze,h az udvarra kskilnak es pisilnek.

Illetve mas kutyatarto tanitja a kutyat,h csak kozteruleten pisi kakiljon a kutyaja. Felnott korban is meg lehet ezt turelemmel tanitani.

Nem irtad a napi rutint. Mi a nai ruti a kutyakkal? Hanyszor viszed setalni oket meg szabadon jatszani rohsngaszni meg ismerkedni masokkal?

Tul keves az info,nem tudjuk kikovetkeztetni a dolgokat.

Kislakasban ivaros kan kutyam van. Felnotten hoztam,1 het alatt tanitottam meg szobatisztasagra. A lakasban es lepcsohazban nem pisil nem kakil.

Lehet,h napi egyszer viszed ki setalni,akkor nem tudja tartani a kutya a vizeletet tovabb par meternel meg a kakit se peldaul.

2021. jan. 9. 21:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A kutyák nem szeretnek a saját területükre piszkítani, így amikor csak tudják, inkább azon kívülre helyezik el a csomagokat, ami jelen esetben a nagy udvar.

Már leírták előttem, ha ezt el szeretnéd kerülni, vidd őket napi többször sétálni és dícsérj rájuk, ha ott végzik el a dolgukat, így kerttiszták lesznek.

2021. jan. 9. 22:17
 14/17 A kérdező kommentje:
11 Nem, konkrétan az a bajom, hogy Te létezel.
2021. jan. 9. 23:02
 15/17 anonim ***** válasza:
75%

Minél többen jelentik ennek a kis retardált kérdezőnek a hozzászólásait, annál hamarabb fogják a moderatorok törölni.

Volt egy mondás is erről: don't feed the troll.

2021. jan. 10. 07:52
 16/17 anonim ***** válasza:
48%
#14, az érdekes, mert addig nem is tudtál a létezésemről, amíg nem válaszoltam. Azelőtt idegesített a létezésem, hogy egyáltalán tudtál róla? Az erős :D
2021. jan. 10. 08:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Azt mondjuk megteheted ha mar ugy is azt figyeled, hogy odavizel a kutya ... amikor elbegezte a dolgat, akkor lelocsolod vizzel a pisis reszt es nem fogja kimarni a fuvet (gondolom a kutyakakit is osszeszeded!?)/

Amugy elottem mar tokeletesen leirtak: ha nem viszed ki a kutyaidat setalni rendszeresen, akkor hova uritsek a szuksegleteiket?

2021. jan. 10. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!