Hogyan szoktassam le a kutyáimat ezekről a rossz
szokásokról?
Le akarod szokatni őkat a vizelésről és a kakilásról? Van módszer, tömesd ki őket. De ugye kutyatartó létedre tisztában vagy az alapokkal? Vizelés = területjelölés, kakilás = izgalom. Az ösztönöknek nem fogsz parancsolni. Ha téged zavar, hogy egy kutya ilyet csinál, akkor nem való neked állat.
2021. jan. 9. 20:14
2/17 A kérdező kommentje:
Jó akkor holnap viszem őket a menhelyre, ott biztos jobb lesz nekik és a probléma is megoldódik.Anyád tömte volna tele a szádat gipszel, amikor még lehetősége volt rá. Egy kérdezős oldalon vagyunk BM!
Na ne, allatok uritenek, micsoda rossz szokas...
Vidd el oket setalni napi egyszer minimum, es akkor ott is tudjak intezni a dolgaikat, nem csak a kertben. Bar remelem, hogy ezt eddig is igy csinaltad.
Talan ha mar hosszabb ideje vannak nalad, akkor a kan nem fog mindent megjelolni, bar valoszinuleg keson lehetett ivartalanitva, ezert is maradt meg benne ez a szokas. A kakival nem lehet mit kezdeni, ez ilyen, naponta bizony fel kell szedni, kulonben hamar csunya allapotok lesznek.
2021. jan. 9. 20:28
4/17 A kérdező kommentje:
Szerencsés vagyok, két okj-s kutyákkal suttogó szólt hozzá eddig. Köszi, átlendítettetek a problémán.
Csak mondom azt írta mindkettő felnőttként került hozzá.Ha későn ivartalanították arról nem ő tehet.
2021. jan. 9. 20:39
Ne legyetek már ekkora seggfejek. Nem szeretné, hogy a kutyahugytól kiégjen a fű. Ennyi.
Sajnos nem tudok érdemben hozzászólni, de ezzel nem vagyok egyedül ahogy látom.
2021. jan. 9. 20:41
A kérdező kommentjeit jelentettem.
Kérdező, nincs varázsmegoldás. Vidd el a kutyákat sétálni és neveld le azon dolgok jelöléséről, amit meg akarsz kímélni. Vagy ne tarts kutyát.
2021. jan. 9. 20:59
8/17 A kérdező kommentje:
Én is jelentettem a kommentedet.
Ajj ne legyetek már ilyen gyerekesek.. Ha valaki nem tud normális dolgot írni, tekerjen tovább, a kérdező meg hagyja figyelmen kívül az olyan válaszokat. Ne veszekedjetek már folyton emberek.
2021. jan. 9. 21:21
10/17 A kérdező kommentje:
7/ Az alapján amit írtál. Ha a szüleid a felnevelésed során nehézségekbe ütköztek veled kapcsolatban valaha bármilyen téren és nem volt rá ,,varázsmegoldás", mert ilyen nincs, akkor hogy állna most a szád, ha akkor beadnak téged nevelöintézetbe, azon a címen, hogy akkor valószínűleg nem való nekik gyerek?
Kapcsolódó kérdések: