Megbizhatok maradéktalanul egy boxer kutyában gyermekeimmel szemben?
Nem!Egy boxert inkább ne,sőt még nem is kell kutya,mert ha van 1,5 éves gyermeked ebből vannak a kutya támadások!!!!!
A kutya azért támad rá,mert kisebb és kapálózik meg stb és ezektől a hirtelen mozdulatoktól a kutya ideges lesz és megtámadja!Ha csak nem egy kölyköt egy olyan 6 heteset,de még így se érdemes,ert a kutya hamarabb megnő,mint a gyereked!NEM kell sztem kutya...
Igen, de kutyát soha ne hagyj egyedül a gyerekekkel.
Amúgy igen, a boxer kimondottan gyerekszerető, családcentrikus fajta.
A legtöbb kutya persze ilyen, de ahogy láttam a boxer különösen az,
De komolyan, akik nem tudnak a témáról az égvilágon semmit, csak azt, hogy a kutya elevenen felfalja a kisgyerekeket, az ne írjon baromságokat.
Szerintem a boxer jó döntés, ismerősöméknek a boxerük együtt nőtt fel a gyerekekkel, és mintha a testvérek lennének, úgy kezelik egymást. Ha rendesen szocializálódik, kitünő családi kutya lehet belőle.
Az, hogy egyedül mered-e hagyni őket, az már más dolog. Annak, hogy rátámad a gyerekekre, kicsi az esélye, viszont meg lehet, hogy játék közben kicsit durvábban odakap, vagy fellöki valamelyiket, eléggé mozgékony fajta, úgyhogy erre ügyelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!