Hogy szoktassam hozzá az újt táphoz?
Egyszeruen tedd le ele es kesz. Ha nem eszi meg, elveszed, kesobb megint odaadod neki. Ezt addig csinalod, ameg meg nem eszi. Hozzank tavaly kerult egy konzervfuggo kutya, gondolhatod. A legdurvabb eset, semmit nem volt hajlando megenni a konzerven kivul, csont es bor volt a kutya es fogkoves is lett az elozo gazdajanal. Nem volt rossz gazdija, de az az ember egyaltalan nem volt egy falkavezer alkat, sem nagyon kutyazos es idaig fajult. Hat igen, 3 napig kevertem neki a konzervjet egy nagyon jo minosegu tappal, de felesleges volt, mert utana ugyanugy nem evett a tapbol. Fogtam, kidobtam a konzervet es naponta 3-szor eleraktam a tapot. Mar aznap este evett egy-ket falatot, aztan fokozatosan egyre tobbet. Mara mar imad enni, barmilyen finomsagot megkostol szaritott husokbol is. Meg is hizott, szep formas, mozgekony kis eb lett belole.
Ezeket a tapokat annyira nem ismerem, de itt azt szoktak mondani, hogy a Brit mindenkeppen jobb a Happy-nel.
Én macskánál cserélgettem úgy, hogy egyszer az egyik tálban volt a régi másikszor a másikban.
Eleinte nem akarta megenni az újat hiába volt jobb minőségű. Szerencsére azóta ilyen gond nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!