Mit gondoltok erről az új fajtáról? Miniatűr francia bulldog
A francia bulldog eleve beteges fajta, na ebből még kissebb változat, az maga lesz a beteges kutyafajták csúcsa.
Aranyosnak nagyon aranyos viszont ez a túl tenyésztés nem jó :(
Minek kell mindenből miniatűr?! Könyörgöm ez egy állatfaj, nem egy telefon, hogy minél felhasználóbarátabbra lehet zsugorítani.
Minek kell minnél kisebb kutya? Ha nem fér el, hát ne vegyél, de ne akarj egy élő plüsskutyát, mert az elfér a táskádban.
Végre valahára én megszerettem a kistestű fajtákat is, de ezek nem kutyák, ezek csak életre keltett plüssök.
Pontosan annak a rétegnek kell, akinek csak instára kell a frenchie, meg minnél kisebb legyen, hogy minnél aranyosabb legyen. (Hozzáteszem, nekem egy 40 kg-os német juhász is aranyos, nem a méretben múlik.) Meg azért sem árt, hogy ha minnél kisebb, annál kevesebb piszkot csinál, annál kisebb helyen elfér.
Mondanám, hogy az ilyen vegyen inkább nyulat, de egy nyúl is felelősségteljesebb gazdát igényel, mint ilyen véglényeket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!