Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Francia Bulldogot keresek...

Sipeki kérdése:

Francia Bulldogot keresek örökbefogadásra!?

Figyelt kérdés

Mivel panelban lakunk a családommal ezért kissebb kutyát szeretnénk örökbefogadni. Régebben mikor még családi házban laktunk volt 1 kutyám, viszont ő nagyobb fajta volt. A Francia Bulldogok szerintem tökéletes választás lenne nekünk. Esetleg valami weboldalt tudna valaki ajánlani, vagy bárki aki esetleg örökbeadna egy francia bulldogot?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. okt. 19. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
2020. okt. 19. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
58%

Hiába szavaztátok le az utolsót igaza van. Aranyos, cuki, nem akar maratont futni az tuti, de még a 2000eurós példányok sem fullosak genetikailag, az örökbefogadott bucira triplán rá fog menni a gatyád mintha egy kicsit patentabb tenyésztői, törzskönyveset vennél.

Első körben nézz körül a fb bulldog birodalom nevű csoportjában, hogy napjában hány betegséges poszt van és hasonlítsd össze bármilyen másik fajta oldallal.

2020. okt. 19. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:
46%

A kérdezőnek ingyen kéne egy FB kutya, kb szó szerint fb-re :D Az ilyennek nem is adnék, mert alapból gén hibás kutyát tényleg 100-rekért adják, de a szaporítók még tovább fokozzák kb a 20-30 ezres forintos selejt kutyákkal, anyagi érdekből és jaj jó lesz az ilyen ingyen örökbefogadóknak.

nem személyeskedés, de ha örökbe akarsz fogadni, akkor keres egy tacsi-pincsi szerű keverék kutyát, amire majd azt mondják, h rövid szőrű és vidd el a menhelyről.

2020. okt. 19. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:
23%

Pincsire kb ugyan az a jellemző mint a bucira, csak úgy szólok.

Akkor már egy nagyon vegyes mix.

Nekem van egy mentett Bullym, és 2 Pincsit mentettem. Abból az egyikkel szerencsém volt, de doki is kellett hozzá. A másikon csak az altatás segített sajnos.

Német juhászt azért nem vettem, mert nincs jó tenyésztő.

Páromnak egy jó korcs kistestű kutyája van, nagyon strapabíró és imádni való.

Sztm ne csak bulldogba gondolkodj.

2020. okt. 19. 22:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Francia bulldogos facebook csoportban sajnos gyakran van aki örökbeadja a kutyusát. Nézd meg ott :)
2020. okt. 26. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!