Mi történik akkor, ha egy kennelben megmarad egy kiskutya, mert nem veszi meg senki?
A tenyésztőnél marad,gazdát keres neki.
Én tudok ilyen kutyáról,egy nagyon jó tenyésztőnél van,szigorú feltételek mellet mehet csak gazdihoz,és persze meg kell fizetni a minőséget is,noha a kutyus már ivartalanítva lett.
Hát nem tudom.
Nem vagyok a kennelben tartás híve,de ha nincs más megoldás számára, akkor tartsd ott, de amíg kicsi, legalább 2-3 órát foglalkozz vele!!!!
Simogasd, légy ott amikor eszik, hagyd, hogy elaludjon az öledben. Így tutira nem vadul be, és gyűlölné az embereket!
Ez kb. olyan, mintha téged kicsi korodban bezárnak a szobádba, nem puszil meg senki, nem érint meg senki, és így teljesen érzéketlenné válsz....Tudod a bőrünk egy olyan dolog, amin felveszed a kapcsolatot a külvilággal....Te eltudnád képzelni azt, hogy nem ér hozzád senki? Anyud nem simogatja meg az arcod, vagy hogy mész az utcán nyáron és véletlenül összeér a karotok egy helyes csajjal vagy pasival????
Szóval foglalkozz a kutyussal, szeretgesd, így elviselhetőbb lessz neki a bezártság....
SÍMOGASD, PUSZILGASD, JÁTSZ VELE JÓ SOKAT, ÉS HA ELFÁRADT, HAGYD HOGY HOZZÁDBÚJVA ALUDJON EL....
ez nagyon kedves, és nagyon gyönyörű érzés lesz mindkettőtöknek!
Nézd ez a tenyésztő a maga fajtájában tényleg nagyon jó,1 darab kutya nála maradt az alomból,mert visszamondták,a további jelentkezőket pedig elijesztik a szigorú feltételek,és hogy ivartalanított,és annak ellenére 100ezer fölött van az ára,de gyönyörű kutya.
Csak sajnos itthon ivartalan,még győztes szülőktől született kutyáért se adnak ennyit.
De a tenyésztőnek nagyon kevés kutyája van,a lakásban laknak vele,asszam 4 összesen,és ezt ugyanúgy szereti,mint a többit.
Tenyésztőként ez a jó hozzáállás ,hiszen ez a kutya akár élete végéig is maradhat ott,nem passzolja el akárkinek,ugyanolyan feltételei vannak,mint a többi kölyöknél a gazdával szemben.
Így van.
Bár ez a tenyésztő a hobbi célra szánt kutyákat ivartalaníttatja 6 hónapos koruk körül az új tulajoknál.
A jobb tenyésztők a náluk maradt kutyákkal ezt csinálják.
Azt eleve meg akarta tartani a tenyésztő, mert azért csinálta az almot, hogy a legjobb kölyök az övé legyen.
Ha esetleg egy másik is maradt valamilyen okból, akkor két kutyából válogathat, melyik a szebb.
Eddigi legsikeresebb kutyusomra jelentkezett valaki a világ másik feléről. Mire megszervezte a szállítást, ami ugyanannyiba került mint maga a kutya, akkor épp összetörte az autóját, közölte, hogy majd egy hónap múlva. Aztán két hónap múlva írt, hogy most már vinné a kutyát. Na akkor már én nem adtam. 8 hónapos volt, már annyira megszerettük, hogy nem tudtunk megválni tőle.
Szerintem egy jó tenyésztőnél már előre megvannak a kölykök gazdijai:)
De abban senki ne reménykedjen, hogy a megmaradt kutyusokat "ócsóért" odaadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!