Szilveszter éjszakáján tűnt el a kutyám, szerintetek van amivel segíthetnék neki haza találni?
Szerintem ne te legyél már felháborodva, ha azon az egyetlen éjszakán sem tudtál vigyázni szerencsétlen kutyádra!
A megtaláláshoz pedig nincsenek varázsigék! Nincsenek titkok!
Egy jó tanácsom van: ne tart többet kutyát! Nem vagy elég felelős ehhez!
Remélem megtalálod a kutyust.
A sok válasznak a tiltás ellenére is fontosabb, hogy durrogtasson.
Nagyon sok kutyus elmenekült.
Persze az a fő, hogy jól szórakoztak.
Nem szabad feladni.Ő is előkerül.
A rosszindulatú beszólások nem visznek előre.Ne törődj velük.
A fent leírtakon kívül: ha van a kutyádban chip (elvileg kötelező), keress fel egy állatorvost az oltási könyvével (ebbe bele szokták ragasztani a chip számát), hogy 1) ellenőrizze, hogy helyesek-e a petvetdatán regisztrált adatok pl. a telefonszám 2) írja be a rendszerbe, hogy elveszett a kutya. A FB, menhely és hasonlók mellett talán a szórólapozás sem lenne haszontalan, lehetőleg műanyag tokban (aka "bugyi"), hogy a környéken sétálókban is tudatosodjon, hogy valaki keres egy ilyen kutyát.
Aki a kérdezőt ekézi: készültem már úgy szilveszterezni, hogy azt hittem, mindent megbeszéltem és megszerveztem a kutyámmal kapcsolatban, de tévedtem. Nálunk szerencsére még időben kiderült, hogy amit én teljesen alapnak gondoltam, hiszen minden évben így volt, arról édesapám elfeledkezett és máshogy szervezte az estéjét. A megoldás az lett egyébként, hogy két jóbarátnak és a rugalmas házigazdának köszönhetően a kutya velünk bulizott :). Nyugi, nem volt vad buli, néhány embert azóta különösen kedvel abból a társaságból, így reméljük, hogy nem volt számára traumatikus az esemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!