Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SOS! Kiskutyám odafutott a...

SOS! Kiskutyám odafutott a kocsihoz és ráment a lábára, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

én elakartam vinni orvoshoz,de anyám szerint nem lesz semmi baja.

szerencsétlen kutya összepisilte magát a fájdalomtól,igaz már rápróbál állni de én elvinném dokihoz!

mi legyen? :(

2010. aug. 13. 15:32
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
21%
már el nézést de mit keres a kutya közterületen PORÁZ NÉLKÜL?!ha nem tanítottátok meg neki hogy láb mellett poráz nélkül sétáljon minek engeditek el ahol kocsik vannak?!szégyelhetnétek magatokat jah és anyudnak már bocsánat de semmi jó érzése nincs belül ha ilyet mond ez kb olyan mintha pl(igaz a kutya kutya az ember ember de akkor is ugyan úgy fájj neki és meg viseli)ha pl téged kis koródban rá megy a lábadra egy autó és el törik akkor neked is ezt mondaná hogy majd meg gyógyúl semmi baja?!én most nem azért mondom hogy kötekedjek de ez FELELÖTLEN VOLT !jah és vigyétek mihamarabb dokihoz!!!!a zsebpénzed gyűjtsd össze és vidd el dokihoz te ha anyud nem képes rá!!!szegény kutyuska :( .am sok sikert
2010. aug. 13. 23:03
 32/35 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, kedves utolsó, hogy pl éppen állt be az ember a kocsival az udvarba? Simán fél mp alatt beszaladhat alá...
2010. aug. 13. 23:20
 33/35 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:03"

Hogy te mekkora s*ggarc vagy!!!!

Ez bárkivel előfordulhat simán.

Mellesleg nyilván egy kis virgonc kiskutyáról van szó,aki még nem érzi a veszélyt!!!!

Szegényke ígyis annyira aggódik a kiskutyájáért,te pedig még teszel rá egy lapáttal.

Bírom az ilyen bunkókat....

Ott voltál? Láttad hogy történtént? NEM!!!

Akkor meg ne p*fázz!!!

u.i.:remélem kedves kérdező,nem lesz semmi komoly,és hamar meggyógyul a kutyusod! ;-)

2010. aug. 14. 10:56
 34/35 A kérdező kommentje:

jó hír,mert nincs semmi baja,jól van már :)

kiderült hogy csak egy kicsit ment rá és nem teljesen csak én fujtam fel mert aggodtam.

amugy meg 7 hetes a kiskutyám és épp elindult volna a barátom a kocsival de a kutyus követte és odament a kocsihoz is,na mindegy az a lényeg hogy jól van :)

2010. aug. 14. 15:25
 35/35 A kérdező kommentje:
ami meg a közterületet illeti,ez a kutya az udvaron kivül még nem volt,mivel még kicsi és most tanítom pórázon sétálni.én egyik kutyám se viszem póráz nélkül kivéve mikor a kutyafuttatóba van akkor engedem el
2010. aug. 14. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!