SOS! Kiskutyám odafutott a kocsihoz és ráment a lábára, mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
én elakartam vinni orvoshoz,de anyám szerint nem lesz semmi baja.
szerencsétlen kutya összepisilte magát a fájdalomtól,igaz már rápróbál állni de én elvinném dokihoz!
mi legyen? :(
2010. aug. 13. 15:32
21/35 A kérdező kommentje:
beszéltem a "barátommal" és ugy áll a helyzet hogy 1000 Ftbol kell megoldanom :( egyre jobb ez a nap :(
2010. aug. 13. 16:17
22/35 A kérdező kommentje:
már egész szépen sétál
2010. aug. 13. 16:43
23/35 anonim válasza:
Ha fiatal vagy, könnyen lehet hogy megsajnál a doki! A mi dokink egyszer egy kislánynak ingyen ivartalanította a cicáját, mert nem volt pénze rá!
24/35 A kérdező kommentje:
remélem nekem is segít,am én már 17 vagyok asszem már nem vagyok annyira kicsi :S
2010. aug. 13. 17:49
25/35 anonim válasza:
Azért próbáld csak meg!Mivel sürgős eset,biztosan elvállalja
úgy,hogy később fizeted ki.
Kérj kölcsön egy telefont valakitől és kérdezd meg vállalja e!
Sürgősen helyre kell állítani a csontjait,ha netán mégis eltört.
26/35 anonim válasza:
És ha megtapogatod a lábát amelyikre ráment a kocsi,akkor érzel valami deformitást vagy dudort?
27/35 A kérdező kommentje:
egy kicsit be van dagadva
2010. aug. 13. 18:11
28/35 anonim válasza:
Nekünk a doki mindent ingyen csinál! nem is rokonunk de mindig mondja h nem kell pénz és mi azért adunk de valamikor visszaadja!
29/35 anonim válasza:
Ha még holnap is be van dagadva neki és sántikál,akkor mindenképp vidd el dokihoz! Pénz miatt ne aggódj..,egy lelkiismeretes állatszerető doki nem fog elhajtani,azért mert csak egy ezresed van!!
30/35 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. aug. 13. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!