Egy kutya segíthet oldani a szorongást társas helyzetekben?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon introvertált vagyok és borzalmasan szorongok, ha emberek közé kell menni.
Jelenleg társasházban lakom, de mindig imádtam a kutyákat.
Amikor gyerek voltam a kertes házunkban 4-5 kutyánk is volt. (Nem egyszerre.) Szóval 20 évnyi tapasztalatom van korábbról kutyázásból.
Most majdnem 30 vagyok. Érdemes lenne befogadni egy kutyát és elvinni magammal ha új emberekkel ismerkedek?
(Nyilván nem csak haszonállatnak, hanem társnak is. Csak úgy értem oldaná-e a szorongásomat, mint egy terápiás kutya.)
2020. dec. 26. 17:01
11/12 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit. Mások pontozgattak.
2020. dec. 27. 13:04
12/12 anonim válasza:
Van egy nyugdíjas kutyás nő a környéken, aki mesélte, hogy ha nem lenne a kutyája, ki sem mozdulna otthonról. Szerintem a kutya segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!