Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miert nem kakil a kiskutya?

Miert nem kakil a kiskutya?

Figyelt kérdés
Szombaton kaptam 1 mobsz kiskutyat 2 honapos , sajnos azota nem kakilt , kezdek aggodni. Baj lehet vele v. varjak meg az orvossal? Enni eszik rendesen , dehat semmi se jon ki belole :(.
2008. dec. 1. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Ne várj! Azonnal vidd orvoshoz!

2008. dec. 1. 12:02
 2/5 anonim válasza:
33%
Hát , attól is függ ,h mijen ennivalót adsz neki ! Pl.: , pici kutyknak nem tök mind1 ,h mit adsz ! Amúgy meg hát jó sokat kell sétáltatni a kutyát ! szóval szerintem vidd el állatorvoshoz !
2008. dec. 1. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

2 hónaposan nem hiszem hogy olyan nagyon sok séta kellene neki, majd inkább az oltások után....és bármilyen táp mellet abnormális a széklethiány!

ORVOS!

2008. dec. 1. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

nekem is van egy 2hónapos mopsz kan kutyám,és rendesen kakil,minden nap többszörés pedigree junior konzervet eszik legtöbbször,és az megindítja a kakit,legalább is nálunk!!próbáld ki,de állatorvoshoz is vidd el mindenképp!!

remélem segítettem

2008. dec. 4. 18:17
 5/5 anonim válasza:
53%
Lehet hogy szorulása van...
2008. dec. 26. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!