Miért nem akar kint lenni a kiskutya?
Kedves utolsó. Te egy NJ-nek ruhát vettél? Csak gratulálni tudok az amatőrségedhez...
Azt, h nem bírta (francokat nem bírta) kint, azt meg te idézted elő. Mikor vonyított magasról kellett volna rá tenni. Pár nap, és szépen megszokta volna, h te bent, ő kint, és kész.
12:04-es. Sok ember megirigyelhetné a kutyámat. Ha vizes az miért baj? 10 perc és megszárad. Nálunk festett fal ven, de a büdös életben nem dőlt még neki. Nem ágya van, hanem külön fotelje, ami ha vizes, akkor sincs baj, hiszen megszárad. Nemtudom, neked biztos valami érdekes kutyád van, mert kifogás, az van bőven.
Ilyenkor, vedlés időszakban meg csak 2naponta 10 perc porszívózáa és semmi nyoma. Nem nagy cucc.
-amugy szerintem nem azon az egy válaszon kellene vitatkozni, hanem a kérdésre válaszolni.
Szerintem..én az elsőhöz csatlakoznék.
Sok sikert a kutyushoz :)
tegyél fel róla egy képet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!