Szajkorás otthon??
Ha nem harap esetleg megoldás lehet, hogy a lehető legkevesebbet mész közel emberekhez. Amíg várni kell kint maradsz (ha kocsival mész, addig benne hagyod). Teljesen ne kösd le a száját, lihegnie tudni kell. Esetleg hívd fel a dokit, hogy mi történt és mit tud javasolni.
ÉS ne álltalánosíts, vidéken nincs a kutya csak úgy kikötve "hogy legyen". Az egy külön szint. Vidéken van udvara szaladgálni, játszani odakint. Ahol megvan kötve, ott nincs megfelelő körülmény állat tartására, pl.: megfelelő kerítés, vagy nem alkalmasak gazdinak. És nem vidék, hanem falu. Vidék Pesten kívül minden település.
Tömegközlekedésen kötelező rájuk a szájkosár, nem azért kell ráadni, mert harapna. Hanem, mert kötelező.
Kérdező, az állatorvos nem tud kimenni házhoz?
#4, mint olvashattad, első válaszolóként még nem tudtam mivel megy a dokihoz. Nem azt mondtam, hogy azért kell ráadni,mert harap, e ha kocsival ment volna, az autótól a rendelőig meg tudja oldani nélküle is. Tömegközlekedéses válasza után írtam a hordozót.
Javasoltam a dokit felhívni. Nem kell rögtön lepontozni, mert egy pontot nem elég tág értelemben értelmezetetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!