Angliában nem is lehet kutyát a kertben tartani? Megbüntethetnek, ha kint van a kutya, amikor mondjuk én nem vagyok otthon? (Rendes kerítés, nagyobb udvar, nem tud kiszökni.)
Szintén anglia.
Jártam takarítani pluszba, volt egy ház ahol a kutya folyamatosan bepisilt, kakilt mert folyamatosan a házban volt
Amíg ott voltam heti 2 óràt mindig kuengedtem.
Az ablakból làtott mikor érkeztem, màr meg volt bolondulva szegény mert tudta hogy mehet ki
Nem egészséges ez.
Màsik tapasztalatom hogy az bejàrati ajtó nyitva van egész nap hogy tudjonak közlekedni a kutyák, viszont gondolhatjàtok mi egér van bent... A koszrol nem is beszélve
Nekem otthon mindig kinti kutyàim voltak (újfundlandi) tehát nem tudok azonosulni ezzel pedig imàdom őket
Meg se engedném a kutyát házban tartani.
Még jó hogy Magyarország tiszta tudatú ország és ilyen agyament állapot ami ott van Angliában nem érvényesülhet .
De aki mondjuk kaukázusit, malamutot, bernáthegyit tart az hogyan tartsa bent?
Jó lemozgatás kertben házban is kell, de ezek a kutyafajták télen is imádnak a hóba feküdni mégha -10 fok van is.
Szerintem a kutya ha kint szeretne lenni akkor kint maradhat megfelelő foglalkozás és körülmények mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!