Tacskóbénulásból felépülhet a kutyám?
Ezt olvastad: https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__10329236-tac..
Amúgy ha beírod ezen az oldalon is a keresőbe "tacskóbénulás" sok hasznos dolgot olvashatnál.
Igenis rossz helyen van!
Ha az én kutyám beteg (szerencsére, lekopogom, eddig a legveszélyesebb egy kis gyomorrontás volt), akkor én hajnalban is virrasztok mellette, figyelem, ahogy alszik, veszi a levegőt és minden rezzenését. És nem kint az udvaron, hanem mellettem az ágyban!
Ha súlyosabb baja lenne, addig mennék, amíg normális orvost nem találok! Nem pedig a faluhatárig... Ha kell, akkor Budapest, Állatorvostudományi Egyetem. Addig keresném a megfelelő orvost, amíg meg nem találom. Időt és pénzt nem kímélve.
"Mindent megkap, amire szüksége van, "
Ha ez így lenne, már régen jól lenne...
Sajnos ezzel nem a kérdésemre válaszoltak. De nyugodtan, hisz jogos.
Az előző válaszadóknak nagyon köszönöm a segítséget:)
A témát itt lezártam, már tudom mi a helyes. Köszönöm.
Kérdező, te is tudod, hogy 15 évesen, középiskolásként sem időd, sem kapacitásod nincsen úszni hordani egy kutyát, rendes állatorvoshoz vinni. Még autód sincs, könyörgöm.
A gyógyszerek, étrendkiegészítők is drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!