Tacskóbénulásból felépülhet a kutyám?
Kedves előző!
Igen, sajnos. Ez ellen nem tudok mit tenni az van amit a szüleim mondanak, falun meg nem veszik komolyan a kisállatokat az állatorvosi, haszonálattal jobban foglalkoznak:( Te is az altatás javasolnád? Nem szeretnék rosszat neki.
Nem, nem, nem! En azt javasolnam, hogy keressetek fel allatvedoket, kerjetek segitseget, es adjatok oda nekik a kutyat, majd ok keresnek neki megfelelo gazdat es gyogymodot. Legalabbis remelem.
Az altatas legyen az utolso, nem is ertem hogyan jut ez az eszetekbe :(
Nalatok lathatoan nincsen jo helye, sajnalom.
Nem kell elaltatni!!! Ha végleges maradna a bénulás, még akkor is lehet kiskocsit kapni, amit direkt ilyen állatokra találtak ki. Teljes életet élhet vele a kutyus, neki ha nincs fájdalma, fel sem fogja, hogy mozgássérült. Nem kínzás neki az élet kocsival! Nézd meg:
S addig is kötözgesd a lábát, s kérjetek állatorvosnál gallért a nyakába, akkor nem tudja leszedni a kötést!
A kocsin gondolkozunk, csak féltem, hogy kellemetlen lenne szegénynek.
Ez viszont kicsit sértő volt, hogy rossz helye van nálunk. Mindent megkap, amire szüksége van, eredetileg is kóbor kutya volt, úgy fogadtuk be. Meleg helyen van, nem az udvar közepén egy faház án, rendes szigetelt kenelben van, ajtókával, kosárral. Amíg a hátteret nem tudod kérlek hasonlót ne szólj.
Hidd el, ha rajtam múlna mindent megadnék neki, de sajna 15 évesen nem én döntök.
A kis kocsi lesz szerintem a megoldás.
A szüleim nem hajlandóak más állatorvosi keresni, kis faluban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!