Kutyás önkéntes segítségét kérem kutyatámadás miatt Kit hívhatok itt Pesten hétvégén? van infotok olyan kutyás szervezetről,aki ebben segít?
Kutyatámadás ért bennünket tegnap este Budán pórázos kutyasétáltatás közben. Két kutya kirohant egy nem teljesen bezárt kapun és nekünk esett. Most értem haza a korházból ahol begipszelték a jobb kezem s a bal lábamat is varrni kellett. A kutyámon is van legalább két harapás a hátán és a jobb oldalán a kb a Julius-hám végénél. Nem tudom bevinni sehová mert, nem tudom fél kézzel betenni a kocsiba. Pesten most nincs elérhető, kutyától nem félő segítségem. Enni, eszik, jön, megy de látszik, hogy fáj neki a mozdulat ha feláll. Holnap reggel vissza kell mennem a kórházba a kezem átkötözése miatt de délelőtt szeretném orvoshoz vinni a kutyust. A mi állatorvosunk aki a közelben van, gyalog elérhető de ott nekem kell lefogni a kutyát amíg körbevágja a szőrt a seb körül és most nem tudom őt megtartani gipszelt kézzel és akutya persze félti a sebét.
Ki tudna segíteni az állatorvosnál nekem, mert ő egyedül van, vagy tudtok olyan orvost aki másod magával kijön és ellátja az ilyen sérülést háznál Budapesten? Homevetnek már irtam mailt.Esetleg olyan önkéntes szervezet, aki segít elvinni a kutyát másik orvoshoz itt avárosban ahol el tudják látni?. Kell neki fádalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és ki is kell tisztítani a sebeket. Én csak fertőtleníteni tudtam most.
Elkeserítő, ami ebben az országban folyik :( Nálunk is mindenki szarik mindenkire, az önkormányzatok, csak a vármegyék földesurai, néhány rokonnal. Ez még mindig ugyanaz a feudalizmus, mint régen. A közember érdekébe, ami evidensnek/alapvetőnek kellene lennie, szarnak bele. Hangzatosan leírják az internetre a szabályokat, de csak dísznek, még mindig ott tart Magyarország, hogy még mindig aláírásokat gyűjtünk az ilyen esetek ellen, pedig már régen alapvető rendnek kellene lennie, és mivel ez nem egy elhatárolt egyedi eset, ezért nagyon, de nagyon elkeserítő :(
De akkor is azt mondom, hogy ne nyugodj bele, anno amikor mi az utcán hetekig tartó árokban zajló füstölés miatt szóltunk (télen is, nyáron is 30 fokban!) az önkormányzat szart rá, aztán a Fejér Megyei Kormányhivatalhoz fordultunk. Azonnal intézkedtek, felszólították a helyi önkormányzatunkat, és azonnal fel lettek jelentve a tagok, és beszüntették a füstölést.
Szóval keresd meg a Pest megyei Kormányhivatalt, és ott is írd le elejétől a végéig (tudom, rohadt fárasztó, az ember egyébként ezért nem szól, mert elveszik az életerejét, az ilyen dolgok, a hozzá nem értés, vagy nem akarás. Mi az hogy nem direkt engedte ki? Tök mindegy,a kutyának kerítésen belül a helye!!) szóval írj le mindent, ezt az elutasítást is, persze amennyire csak tudod jól összefoglalva, mert nem nagyon szeretnek olvasni... Figyeld meg, fel fogják szólítani a tagot, rövid időn belül. Sok sikert!
Minden normális kutyás nevében!
Ha lesz lelki erőd, tényleg ne add fel!
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!