Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyás önkéntes segítségét...

Kutyás önkéntes segítségét kérem kutyatámadás miatt Kit hívhatok itt Pesten hétvégén? van infotok olyan kutyás szervezetről,aki ebben segít?

Figyelt kérdés

Kutyatámadás ért bennünket tegnap este Budán pórázos kutyasétáltatás közben. Két kutya kirohant egy nem teljesen bezárt kapun és nekünk esett. Most értem haza a korházból ahol begipszelték a jobb kezem s a bal lábamat is varrni kellett. A kutyámon is van legalább két harapás a hátán és a jobb oldalán a kb a Julius-hám végénél. Nem tudom bevinni sehová mert, nem tudom fél kézzel betenni a kocsiba. Pesten most nincs elérhető, kutyától nem félő segítségem. Enni, eszik, jön, megy de látszik, hogy fáj neki a mozdulat ha feláll. Holnap reggel vissza kell mennem a kórházba a kezem átkötözése miatt de délelőtt szeretném orvoshoz vinni a kutyust. A mi állatorvosunk aki a közelben van, gyalog elérhető de ott nekem kell lefogni a kutyát amíg körbevágja a szőrt a seb körül és most nem tudom őt megtartani gipszelt kézzel és akutya persze félti a sebét.

Ki tudna segíteni az állatorvosnál nekem, mert ő egyedül van, vagy tudtok olyan orvost aki másod magával kijön és ellátja az ilyen sérülést háznál Budapesten? Homevetnek már irtam mailt.Esetleg olyan önkéntes szervezet, aki segít elvinni a kutyát másik orvoshoz itt avárosban ahol el tudják látni?. Kell neki fádalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és ki is kell tisztítani a sebeket. Én csak fertőtleníteni tudtam most.

2020. dec. 12. 02:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
5-os vagyok ... en nem tudom ... itt ulok startra keszen, felhivtam amegadott szamot ... de eddig semmi konkretum ... ha troll volt az illeto ... egeszsegere, ettol en meg szivesen segitek ha valaki bajban van es modomban all segiteni :)
2020. dec. 12. 11:12
 12/24 anonim ***** válasza:
18%

Tudom, hogy semmi köze ehhez.

Én régóta szerettem volna kutyát sétáltatni, de kiskorában megtámadott egy agresszív kutya (nem kóbor)... azóta félek, hogy mi lesz, sajnos....

2020. dec. 12. 12:01
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Csatlakozz hozzank 12-es ... senki nem fog tobbet bantani :)
2020. dec. 12. 13:41
 14/24 anonim ***** válasza:
82%
Most komolyan mi lett? Tényleg képes valaki egy ilyen kamut kiírni, ha ez az volt? Azért az már nagyon beteg lenne, nem?
2020. dec. 12. 15:36
 15/24 anonim ***** válasza:
49%
#12 miért kellett lepontozni? Indokoljatok!
2020. dec. 12. 17:20
 16/24 A kérdező kommentje:

ötös/kilncs/nagyon köszönöm a segítőkészségdet és atöbbik jószándékú tanácsait is.Sajnos nem tudok jólírni mert be

vangipszlvajobb kzm.BudakesziKlinikán ajánlottak egy orvost akik ijön és délutá ki is jött. A kutya sérülései kevésbé súlyosak mint az enyém. Szrncsér sikrült mgvédnm.Vártama hívástdkésőbbvoltmint ahogymgbzéltükzétzaztgondoltam másprogramodlett. El kellett mennem a kocsimért amit tegap este kórház előtt hagytam mert a műtét miatt kaptam klf érzéstlenítőt ésnm vezethettem.Ezért nem voltam a gépelőtt.Lehet hogy lírtamatlfonszámot. Nagyonköszönömasegítségedet Jó ember vagyés a többiek is azok akik segíteni akartak. A kutya három órát aludta beavatkozás után ésmostjobbanisvan. Végül is 3 sebe van ebből kettő harapás egy marás a szeme felett.Kutyataxit is próbáltam d ők csak holnap délelőttrevállalták volna. Mégegyszer köszönöm mindenkinek. jószándékúhozzászólónak.

2020. dec. 12. 21:44
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Légyszíves írd meg, hogy hol történt Budán az eset! Köszi!
2020. dec. 13. 05:58
 18/24 A kérdező kommentje:

A XII. kerület Járőr utcában. Ez egy zsákutca amelynek a végén erdő van sétaösvényekkel ezért sok kutyás jár erre. Ráadásul a saroktól 200m-re van a kutyafuttató tehát mi napota 3x megyünk el ezelőtt a ház előtt. Ha az erdő felől érkezik az ember nem lehet látni a kaput most is így történt a támadás. Az agresszív kutyák a6.számban vannak devan náluk még többkutya is más-más fajták.Egy fehérkomondor és egy fekete puli jár ki a kb30 centire nyitva hagyott kapun rendszeresen és egyből támadnak. Nekünk ez a másodiktámadásunk velük mert egy évvel korábban el tudtunk mnkülni :nyitva

volt a szmközti házkiskapujaés oda befutottunk akkor csak összenyálazták a kutyát de nm tudták mgharapni.Az állatorvosunk már varrt összkutyátamit eza komondor tépett meg ugyanígyutcárakirohanva.A tulajt nem nagyon érdekli.Ne kérdzzétk,hogymiértjárunkmégisarra mrt én is abban azutcában lakom é scsak úgytudunk kijönni az utcából a kutyafuttatóba ha lmgyünk előttük.

2020. dec. 13. 14:28
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Remélem a feljelentést megtettétek.
2020. dec. 13. 15:31
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen én is remélem, hogy már megtettétek, de ugye tudod, hogy nem a rendőrséghez kell fordulni, hanem a kerületi jegyzőhöz, hivatalból kötelességük kimenni, majd ők értesítik a rendőrséget, ha további szankció kell. Légyszíves vigyétek végig, és majd oszd itt meg velünk. Köszönöm, hogy megosztottad velünk az utca címet, és egyebet. Jobbulást kívánok!
2020. dec. 13. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!