Mik az első jelei annak, hogy a kutyám vemhes?
Semmi közötök hozzá ki mit csinál a kutyájával!Kissé unalmas már hogy az összes kérdésbe mindig ugyan azt a szöveget olvassa az ember nap min nap mert tele firkáljátok!
1000x elolvasta már mindenki mi a francnak leírni még 2000x?!
Szaporítók voltak,vannak és lesznek ennyi...
Minden tüzelés után hormonális változások lépnek fel (amely ún. álvemhességhez is vezethet), akár vemhes a nőstény, akár nem, tehát semmilyen vér- vagy vizeletminta nem tudja a kicsiket kimutatni. Az állatorvos a 3-4 hét környékén tudja megállapítani a vemhességet. Körülbelül hathetes vemhesként a nőstény kutya hasa láthatóan kerekebb lesz, emlői pedig megnagyobbodnak - ezek a közelgő anyaság egyértelmű jelei.
Azért írjuk tele, mert ha a kérdező is olvasta volna ezeket, akkor talált volna szóról szóra ugyanilyen kérdést, mint amit ő feltett és ugyanezeket a válaszokat kapta rá más is! Lehet, te olvasod mindet minden nap, a kérdező nyilván valóan nem, azért írta ki ugyanazt, amit átlagosan két naponta föltesz más is.
És nem, nekem nem unalmas leírni, ha ezzel rávilágítom arra akár őt, akár mást, hogy ostobaság amit csinál, mert nem ért hozzá és van enélkül az alom nélkül is pont elég, meg még több kiskutya, mint amennyire szüksége van az országnak!
Nézzél már fel az expressz-re, mennyi kutyát árulnak, szerinted ennyi kutyára van igény, mint amennyi eladó? Valóban ennyi ember akarna kutyát venni, mint amennyit hirdetnek? Akkor mégis miért vannak tele a menhelyek és a gyepmesteri telepek? És miért van ennyi kóbor kutya?
NEM KELL TÖBB KISKUTYA!
Tenyésszen a tenyésztő, minősített kutyákkal, tenyésszen a tenyésztő, mert ő ért hozzá és nem itt kérdez alapvető dolgokat!
Majd azt is itt fogja kérdezni, hogy miért halt meg a szukája ellés közben, mert fogalma sem volt, mi kell közben tenni? Vagy mi?
És szerinted ha itt állandóan befirkálsz akkor lesz változás?! Dehogy lesz! Most neveltem fel egy alom kukába dobált kiskutyát akik még 2 hetesek sem voltak!Egyszerűen bedobták őket a kukába mint a szemetet!
A két saját kutyám mellett itt volt a 6 pici azt sem tudtam mi lesz velük de nem tudtam volna sorsukra hagyni őket!Nem semmi volt anyagilag,és nem semmi volt normális helyet keresni nekik!
Minél többször leírod,annál inkább sz@rnak rá!
Szerintem igenis van értelme, hogy leírják.
Nekem kölyökkutyám van, és amikor elhoztuk, és tervezgettük, hogy mit mikor, nagyon elgondolkodtam rajta, hogy legyenek-e majd kiskutyái. Aztán amióta ezeket olvasom, eszembe se jut. Ki van zárva, hogy befedeztetem. Visszük is ivartalanítani. A következő kutyám meg egy kennelből, menhelyről vagy fajtamentőktől lesz, és biztos, hogy nem szaporítóktól.
Úgyhogy igen, van értelme, hogy leírják.
Képzeld el, hogy volt már, akit meggyőztünk itt, nem is egy embert! Sőt olyan ember is volt, aki azt mondta, hogy akart almot lehozni és végül azért nem tette, mert olvasgatta ezt az oldalt és a válaszokat láván belátta hogy hülyeség!
Ez nekem pont elég ahhoz, ha 10 emberből csak egy jobb belátásra tér, már megéri!
Te meg azt gondolsz amit akarsz. Ha ennyire fáj, akkor ne olvasd és ne válaszolj rá, ilyen egyszerű!
Ha az előző kutyámat nem veszítem el ideje korán, akkor neki álltam volna egyszeri almot gyártani, de most kanom van és egészségügyi okokból ivartlanítva, tehát ez a veszély nem állt fent, de az elméleti lehetőséget régebben nem ítéltem el egyáltalán.
Részben csak, de engem is ti győztetek meg, sőt azóta én is lebeszéltem egy barátnőmet a szaporítótól való kutya vásárlásról. Szóval igen megéri.
Ha 100 kommentből 1 embert meggyőzünk, akkor az is meggyőz még egyet, és ha látványos eredményt nem is tudunk elérni, azért szépen lassan, valami változik.
Persze sokkal jobb lenne hatékonyabb akciókat szervezni, minthogy kommentekben tépjük a szánkat, és én többször próbáltam is már ilyesmit kezdeményezni, csak mindige gyedül maradtam :)
Na igen erről van szó! " Persze sokkal jobb lenne hatékonyabb akciókat szervezni, minthogy kommentekben tépjük a szánkat, és én többször próbáltam is már ilyesmit kezdeményezni, csak mindige gyedül maradtam :)"
Nem értitek mit akarok mondani!
Kérdés pl.: Nem szoptat a kutyám mit adjak a kiskutyáknak enni?
Válasz: Szaporító vagy,ivartalanítani kellett volna,most edd meg amit főztél meg egyéb hasonló válaszok!
A kölyök meg e közben éhen hal mert erre bezzeg nem érkezik válasz!
Vannak tényleg szaporítós kérdések az ok hogy ott elkülditek a sunyiba én is elszoktam de azért az ilyen kérdéseknél is amit írtam ne ez legyen már a téma!
Azért kellene inkább kampányolni hogy többször legyen ivartalanítási akció országszerte,vagy hogy az adóhatóság ellenőrizzen néhány kutya gyárat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!