Mérd meg a testhőjét, ha alacsonyabb az átlagosnál, lehet imádkozni.
Egyébként almol, keresgéli a helyet, kel-fekszik, a tejtermelés már bőven beindult, tehát ha megnyomkodod finoman az emlőket, akkor azokból tej jön.
2010. okt. 17. 14:28
2/19 anonim válasza:
Készíts neki egy dobozban kényelmes helyet, elfogadja.
2010. okt. 17. 14:29
3/19 anonim válasza:
ha reggel óta húzza tán orvost kéne hívni hozzá, már jócskán délután van.....
ha meg túl vagytok rajta, nem ártana időpontot kérni az ivartalanításra
2010. okt. 17. 14:42
4/19 anonim válasza:
Vérzik? Ilyet még nem hallottam. Kapar, keresi a helyét, nem eszik, és a testhője felmegy . készits neki egy ládát, mellé kellő mennyiségű papirtörlőt, infrát a piciknek. És hivd az orvost, legyen készenlétben.
2010. okt. 17. 17:20
5/19 anonim válasza:
Az ellés első jele az, hogy felelőtlen szaporító vagy.
2010. okt. 17. 17:22
6/19 A kérdező kommentje:
Kussoljatok már ezzel a nagyokos dumátokkal hogy szaporító. F@szom kivan már veletek. És ha nem ivartalanítom ki a kutyámat akkor mi lesz? Csúnyákat írsz ? .... pffff .. Bocsi mindenkinek, de találtam ezen az oldalon pár hasonló kérdést, és mindenhol ez a duma megy, minthogy értelmes válaszokat írjanak. Persze tisztelet a kivételnek.
Többieknek pedig nagyon köszönöm a válaszokat. Már nem vérzik, de nem is eszik, a testhőmérséklete pedig megnőtt. De semmi furcsább. Lehet éjjel kerül sor az ellésre. :)
2010. okt. 17. 18:06
7/19 anonim válasza:
Te meg ásd már el magad, mert annyira h*lye vagy hogy én érzem magam kellemetlenül miattad! Nem véletlenül írjuk ennyien hogy csak egy undorító féreg szaporító vagy! Mi értünk a kutyákhoz, te meg nem! :) És a szánalmas hozzáállásodból is látszik hogy csak egy analfabéta vagy, akinek abszolút nem fontos a kutyája, mert össze vissza elleti, boldog boldogtalan szűretlen, törzskönyv nélküli kutyával akivel talán rokonok is és azt sem tudja mik az ellés előjelei..
2010. okt. 17. 19:43
8/19 A kérdező kommentje:
Tökéletesen igazad van. Légy boldog :)
2010. okt. 17. 19:46
9/19 anonim válasza:
hívj már orvost ahhoz a kutyához, nem normális, hogy vérzik, pláne nem, hogy nem ellett még le reggel óta.....ha élve akarod a kutyád, hívj orvost hozzá...és igen, egy buta, felelőtlen szaporító vagy...
2010. okt. 17. 19:53
10/19 anonim válasza:
Szerintem nincs avval semmi gond, ha egy lelkes kuytagazdi kutyája ellik! Avval mi a gond, ha nincs törzskönyve? Mennyi az esély rá, h a 2 kutya rokon? És avval mi a gond, hogy nem rögtön pénzt akar csinálni a kiskutyákból?
A kérdésedre a választ sajnos nem tudom, az összes kutyám ivartalanítva volt eddig...Sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!