Mi a jó a kutyákban?
19:
Szokás mondani, hogy a "vok" és a "vagyok" között csak egy kis "agy" a különbség. :)
"Másodszorra te vagy kamuzol vagy bioszfakt közelében sem jártál még, ha az egyik legintelligensebb állatra olyanokat mondasz, hogy “egyszerű”."
Inkább te nem jártál még semmilyen biológiával kapcsolatos dolog közelében. A kutya mióta az egyik leginteligensebb állat? :DD Inteligens például egy papagáj, vagy egy delfin, de a kutya rohadt messze áll ezektől.
Na pofádat alapállásba, takony középiskolásként te ne kezdjél itt felnőtteket kioktatni.
Mellesleg még érvelni sem tudsz. Attól még, hogy a delfin (meg a csimpánz, sertés stb) a legintelligensebb állatok között van, még kutya is ott lesz. Ha tetszik, ha nem.
Gondolom, biosz fakton nem tanítanak etológiát. :-)
Vannak olyan kutyák, akikkel dolgoznak: vakvezető, mozgássérült segítő, rendőrség, katonaság alkalmaz kutyákat különböző feladatokra, alkalmaznak kutyákat terelésre, területőrzésre, személyvédelemre, de például pszichés problémákon is tudnak segíteni.
Vannak olyanok, akik szeretnek sportolni, és a kutya ebben társuk, nekem is többek között.
A kutyabarát munkahelyeken a kutya kiváló stresszoldó, ezt is kutatták már.
27-es, az a ciki, hogy nekem még a mezei bioszon is volt etológia a középiskolában.
A kérdező vagy kamugyáros provokátor vagy egy szros kis általános iskolás, aki még a gimis tananyaggal sem találkozott, de pofája az van, hogy még ő álljon itt neki nála tanultabbakkal kötözködni. Túl okos sem lehet, ha az általad említett tényeket is képtelen tudomásul venni. Szerinte hülye állatokat tudnak kiképezni olyan volumenű feladatokra, mint pl egy vak ember teljes vezetése vagy bombakeresés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!