Nektek keverék kutyákba, melyik keresztezések tetszenek külsőleg, és belső tulajdonágilag is? 23/F
Nekem külsőre ezek a külföldön népszerű keresztezések tetszenek igazán, leginkább a blue merle aussie mixek, mert az aussie-nak ez a színváltozata szerintem amúgy is igazán különleges és gyönyörű, így nagyon szép mixek is létrejöhetnek, huskyval, spiccel, de még vizslával vagy tacskóval is [link] A másik, ami nagyon aranyos még szerintem az a "labradoodle" tehát a labrador és uszkár keverék: [link]
Jellemre szerintem nehéz mondani, mert én úgy gondolom, hogy az nagyrészt neveléstől függ, egy fajtában is nagyon eltérő egy-egy egyednél, hogy milyen öröklött tulajdonságai vannak jelen benne erősebben, de ha mindenképp kéne írni, akkor én a labrador-vizsla keveréket mondanám, egy kutyázós barátomnak van ilyen kutyája, iszonyú intelligens, de nem olyan makacs, mint egy vizsla és nem is olyan behódoló, mindenkivel barátkozós, mint egy labi, szóval igazi személyiség az a kutya és egyébként nagyon helyes is, a pofija teljesen labrador, de kicsit sötétebb a színe és kecsesebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!