Mennyire veszélyes?
Tegnap halt meg a kiskutyusom parvo vírusban. Előző hét kedd ota volt itt nálam azaz 1 hete.
Nyáron szeretnék egy kutyust, viszont mennyire lenne veszélyes a lakás ha kifertőtlenítek? Illetve a kis szobakennel veszelyes lenne úgy is ha hipóval Átfertőtlenítem? Inkább dobjak ki mindent? Még pluszba csináltathatok ilyen ózonos fertőtlenitest is.
Velemenyek? Tanácsok?
Ja, értem. Már rég várólistán voltál, majd hirtelen úgy döntöttél hogy inkább támogatsz egy szaporítót.
Megérte?
Figyelj már , itt akadékoskodsz, azt várod hogy vitázzak veled, nekem ehhez semmi erőm nincs hidd el. És azt is elhiheted hogy tudom mekkorát hibáztam, kapkodtam!
De bíztam benne hogy meggyógyul Sammy mert nagyon megszerettem.
Hagyj békén legyszives
Kérdező!
Ne válaszolj ezeknek!
Nagyapám mindig azt mondta: "Sose birkózz disznókkal! Mind x@rosak lesztek, de ők még élvezik is."
27.-re.
Ez a KERTRE, vonatkozik. A talajban, a széklet, vizelet, nyál miatt lehetnek kórokozók.
A lakást, ahogy írtam már, elég hypos vízzel átpucolni. Meg kiózonozni.
Túltolod, jó, hogy fel nem gyújtod a lakást.
Egy ...senki.
Hàt, na egy ilyen után félek még szép! Szörnyű betegség, megegyszer egy ilyet végignézni nem szeretnék.
Egy ártatlan kis életet nem akarok kockáztatni.
29.-re.
Akkor meg ne vegyél kutyát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!