Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyire veszélyes?

Mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés

Tegnap halt meg a kiskutyusom parvo vírusban. Előző hét kedd ota volt itt nálam azaz 1 hete.

Nyáron szeretnék egy kutyust, viszont mennyire lenne veszélyes a lakás ha kifertőtlenítek? Illetve a kis szobakennel veszelyes lenne úgy is ha hipóval Átfertőtlenítem? Inkább dobjak ki mindent? Még pluszba csináltathatok ilyen ózonos fertőtlenitest is.

Velemenyek? Tanácsok?

2020. dec. 8. 14:35
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Ő hirtelen jött nekem
2020. dec. 8. 16:55
 22/36 A kérdező kommentje:
De majd pont neked fogok itt magyarázkodni mikor alapból kivagyok teljesen készülve
2020. dec. 8. 16:56
 23/36 A kérdező kommentje:
Nem magamat sajnáltatom hanem megszakad a szívem a kutyáért. Egy ártatlan kis léleknek min kellett keresztul mennie
2020. dec. 8. 16:56
 24/36 anonim ***** válasza:
45%

Ja, értem. Már rég várólistán voltál, majd hirtelen úgy döntöttél hogy inkább támogatsz egy szaporítót.

Megérte?

2020. dec. 8. 16:57
 25/36 A kérdező kommentje:

Figyelj már , itt akadékoskodsz, azt várod hogy vitázzak veled, nekem ehhez semmi erőm nincs hidd el. És azt is elhiheted hogy tudom mekkorát hibáztam, kapkodtam!

De bíztam benne hogy meggyógyul Sammy mert nagyon megszerettem.

Hagyj békén legyszives

2020. dec. 8. 17:00
 26/36 anonim ***** válasza:
17%

Kérdező!

Ne válaszolj ezeknek!

Nagyapám mindig azt mondta: "Sose birkózz disznókkal! Mind x@rosak lesztek, de ők még élvezik is."

2020. dec. 8. 17:06
 27/36 A kérdező kommentje:
Minden állatorvos mást mond, már felhivtam vagy ötöt. Valaki azt mondja 1 hónapig ne vigyek kutyust a lakásba valaki fél évet mond , 5 évet , de volt olyan aki 10 évet is mondott.
2020. dec. 9. 20:30
 28/36 anonim ***** válasza:
40%

27.-re.

Ez a KERTRE, vonatkozik. A talajban, a széklet, vizelet, nyál miatt lehetnek kórokozók.

A lakást, ahogy írtam már, elég hypos vízzel átpucolni. Meg kiózonozni.

Túltolod, jó, hogy fel nem gyújtod a lakást.

Egy ...senki.

2020. dec. 9. 20:40
 29/36 A kérdező kommentje:

Hàt, na egy ilyen után félek még szép! Szörnyű betegség, megegyszer egy ilyet végignézni nem szeretnék.

Egy ártatlan kis életet nem akarok kockáztatni.

2020. dec. 9. 21:05
 30/36 anonim ***** válasza:
55%

29.-re.

Akkor meg ne vegyél kutyát!

2020. dec. 9. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!