Mennyire veszélyes?
Tegnap halt meg a kiskutyusom parvo vírusban. Előző hét kedd ota volt itt nálam azaz 1 hete.
Nyáron szeretnék egy kutyust, viszont mennyire lenne veszélyes a lakás ha kifertőtlenítek? Illetve a kis szobakennel veszelyes lenne úgy is ha hipóval Átfertőtlenítem? Inkább dobjak ki mindent? Még pluszba csináltathatok ilyen ózonos fertőtlenitest is.
Velemenyek? Tanácsok?
A hipós víz 1:30-szoros higításban (3 liter vízhez 1 dl hipó) megfelelő fertőtlenítő a lakásban, kennelben, játékokon.
Ózonozás sem árthat.
De az, hogy elköltözz??? Ne told túl! Megérzi egy kolléga, és úgy levesz lóvéval, hogy a végén a gatyád rámegy!
Egy ... senki.
13.-ra.
NE! Kifakítja! Vannak antibakteriális, klórmentes cuccok.
Azért elég elgondolkodtató hogy valakinek meghal a kutyája, és másnap már a következőn gondolkodik.
Mint a fogyóeszköz.
Úristen! Nem azért hogy a következőn gondolkozok, de akkor is ha a jövőben lesz kutyám már most ki kell fertőtleníteni alaposan.
Nem gondolkozok más kutyán jelenleg minden percben Sammy jár a fejemben, elhiheted hogy hatalmas fájdalom ez nekem és rettenetesen hiányzik!
Nem a fertőtlenítés miatt fordult meg ez a fejemben, hanem amiatt hogy máris felírattad magad várólistára.
Amikor meghalt a kutyám akkor egyrészt eszemben sem volt másik kutya lehetősége azonnal, el kellett telnie egy kis időnek mire meggyászoltam és vágyni kezdtem egy másikra, másrészt pedig annyira bőgtem hogy eszemben sem volt azzal foglalatoskodni hogy felkeressek tenyésztőket és bejegyeztessem az igényemet. Valahogy fura hogy az ember gyászol és intézi a temetést vagy a hamvasztást, és közben már a következőt intézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!