Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem szenvedés egy kutyának,...

Nem szenvedés egy kutyának, ha napi 9 órát egyedül van és ki sem mehet?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban több kutyánk is volt, de udvaron voltak. De most én már panelban lakom és dolgozok napi 8 órában, az oda-vissza úttal együtt összesen napi 9 órát vagyok távol. Nagyon szeretnék egy kutyust, de szerintem így csak szenvedne. Más az, ha van párod és más időben dolgoztok, hogy szinte mindig van otthon vele valaki vagy legalább sűrűbben ki tudjátok vinni, de én egyedül hogy oldjam meg? Mást nem tudok megkérni napi szinten.
2020. dec. 8. 09:53
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
38%
Nagytestu 8-9 eves kutyat vegyel magadhoz. Azok szeretnek fekudni. A kiskutyak elenkennek es kevesbe faradrkonyak.
2020. dec. 9. 00:23
 32/34 anonim ***** válasza:
29%
Nem szenvedes. Az otthon toltott idonek veled orul. Lenyeg,h vele legyel. Munkaba nem viheted? Vannak csendes fegyelmezett nagytestuek. Ul melletted es elvan. Kerdezd meg a munkahelyen.
2020. dec. 9. 00:25
 33/34 anonim ***** válasza:
30%
Maximum 4 órára ajánlott a kutyát egyedülhagyni panelban. Ha több idöt hagyod egyedül, psichés problémái lesznek. A panelban nem történik semmi. Nyugaton ezért elviheted magaddal az irodába is. Kertes háznál hagyhatod tovább is egyedül.
2020. dec. 9. 01:45
 34/34 anonim ***** válasza:
63%
Magyarországon a legtöbb munkahely nem engedi a kutyát bevinni. Amikor én érdeklődtem, a főnök azt válaszolta, hogy az épület elé kiköthetem...
2020. dec. 9. 07:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!