Nem szenvedés egy kutyának, ha napi 9 órát egyedül van és ki sem mehet?
18-as, értem, szóval ha neked rossz tapasztalatod van, akkor az mindenkire igaz egyetemesen.
Ezek után mániám lesz ráfogni a szemben, a mellettünk és az alattunk levő szomszédokra is, hogy márpedig akkor is vinnyognak a kutyáik, ha nem hallom egy percig sem meg más sem panaszkodik a házban, mert a gyíkon megmondták, a TÖBBSÉG ilyen és kész!
Egyébként ennyi erővel gyereket se vállaljon senki panelba, mert mi van, ha sírós lesz és márpedig ott sajnos tényleg olyan a többség egy adott életkorban, ki hosszabb, ki rövidebb ideig. A csecsemőordítás is pont ugyanolyan zavaró.
Vaaaagy tudomásul vesszük, hogy ezek a panelélet velejárói.
9 órát én is kibírom munka közben, pedig közben én mozgok is. A kutyáim szinte végalusszák. Most, hogy itthon vagyok, ígyis simán alszanak :D fel se akarnak kelni
Gondolj bele, ha éjszaka alszol, akkor is tartja a kutya 8-9 órát, amíg felébredsz és leviszed sétálni.
Na jó, elég a vitából. Két kistestű kutyát fogok magamhoz venni és kész.
Amúgy éjjel nem vár 8-9 órát, max 7-et. Felnőtt, menhelyi, már összeszokott(kenneltársak vagy testvérek ilyesmi) kutyapárost fogok örökbe fogadni, mégis jobb nekik, mint egy ketrecben. A sok mozgással nincs bajom, csak az egyedülléttől és a sokáig tartogatástól féltem, de találtam rá megoldást, köszönöm a válaszokat. Reggel-este laza séta, munka után meg egy nagy játék, sok foglalkozás stb, aztán vacsi.
“Na jó, elég a vitából. Két kistestű kutyát fogok magamhoz venni és kész.”
Na azért álljon meg a menet, kérdező. Vegyél vissza a hangnemből. Én támogatom a kutyus(ok) örökbefogadását, többször is kiálltam amellett, hogy elvannak egyedül megfelelő lefárasztással. Viszont meg ne haragudj, de ekkora arcod még nem volt az alap kérdésben, sőt te magad bizonytalankodtál és írtál/kérdeztél olyanokat, hogy nem lesz-e ez szenvedés a kutyának. Most mit vagy felháborodva nulla panelos kutyatartó tapasztalattal, hogy voltak, akik le merték írni, hogy bizony azért tud az lenni, ha nem az életviteledhez illőt választasz? Azon meg főleg szánalmas volt felháborodnod, hogy valaki feltételezni merészelte, hogy 9 órát alszol-ébredezel, ami egyébként egy átlagember alvásigénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!