Tudja hogy mit jelent ha leszidom amikor bepiszkít?
3 hete van nálunk,eddig összesen 3 baleset történt,az is csak pisi volt. De ma bekakilt. Nem kaptam rajta,de kb fél perccel azelőtt végezhette,hogy rajtakaptam. Rámutattam a kreálmányára és megkérdeztem,hogy "mit csináltàl"? Rögtön fülét farkát behúzva(sosem bántanám) elsétált egy másik helységbe,engem pedig azóta foglalkoztat a kérdés,hogy vajon tudja-e,hogy mit csinált,vagy sem?
Valószínűleg hibás vagyok,mert láttam,hogy fel s alá mászkál,de mivel előtte 5 perccel evett,azrhittem csak szeretne még enni. Reggel 6kor már elvégezte a dolgát,nem gondoltam hogy megint..
Attól függ, milyen kutya. Egy társasági öleb valószínűleg megértette, ha tényleg hamar rajtakaptad, ha nem bántottad soha, nem húzta volna be fülét-farkát.
Más kutya is megértette persze, de egy tisztességes munkakutyától szerintem alapból emberi hülyeség elvárni és belenevelni a szobatisztaságot, csak mert ölebként gyurmászoljuk a tacskót (attól, hogy kicsi, még nem lesz csivava), vagy olyan cuki egy vizsla a panelba. Én sosem kényszeríteném rá a kutyáimra, hogy jelezzék, mikor-mit, tartsák benn. Övék az udvar, bármikor bárhova sz*rhatnak.
-Mit nem szabad csinálni Ausztráliában a kutyával?
-Szidni.
(bocs.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!