Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Westie kutyusom folyamatosan...

Westie kutyusom folyamatosan vakaródzik. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hete csepegtettem Advantix-ot a nyakára remélve, hogy abbahagyja a vakaródzást, ehelyett csak egyre sűrűbben látom hogy szenved. :S Bolhát nem látok benne. Az állatorvos erre csak annyit mondott, hogy nem biztos, hogy bolha miatt vakaródzik. Szerintetek mit tehetnék, milyen szert vegyek neki vagy egyáltalán mitől vakaródzik? Nagyon sajnálom már szegényt.
2010. aug. 11. 22:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát volt hogy néha kapott csirkehusis konzervet, meg itthoni csirkehusit (pl. csirkeszívet, meg bőrét, meg husit) a levesből. Akkor valószínű, hogy azokkal lehet a gond? Pedig utóbbit nagyon szereti. Mindenképp váltani szeretnék, holnap veszek is neki új tápot, én is Acana-ra gondoltam. Úgy hallottam az még árban sem olyan rossz.

Fürdetni még nem fürdettem, mert úgy tudom ilyen pici korban még nem ajánlott, meg az állatorvosom azt ajánlotta, hogy egyáltalán ne fürdessem meg (akkor se ha büdös, meg akkor se ha koszos...) merthogy árhat a bőrének, mert ugye fehér kutya. Ez mind szép és jó, de azért hogy soha az életbe ne fürdessem meg azt azért túlzásnak találtam. :S

2010. aug. 12. 13:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Fürdetheted nyugodtan, de jó minőségü samponnal, és ne túl gyakran, valamint vigyázz, hogy a fülébe és a szemébe ne menjen víz
2010. aug. 12. 18:48
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Még annyi, hogy a BOBI kölyökkutya sampon jó minőségűnek számít? Mert nekem egyik ismerősöm azt javasolta.
2010. aug. 12. 21:06
 14/14 anonim válasza:

szárnyasokra allergiás lehet.

én a westie-met Biogance samponnal fürdetem

2010. aug. 15. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!