Miért vakarodzik a cicám folyamatosan?
Figyelt kérdés
Eleinte csak a hátát kaparta, és közben nyávogott,mintha fájdalmai lennének...de egyre inkább szétterjed a vakaródzás és szinte folyamatosan ezt csinálja.A bőrén elváltozást nem látok és a szőre sem hullik.Nem tudom mi lehet vele.Állatorvoshoz kellene vinnem?2008. nov. 29. 14:18
1/5 anonim válasza:
Hát én elvinném ő talán tapasztaltabb és mond rá valamit.
3/5 anonim válasza:
Én is bolhät gyanitok,bàr az én cicàm is gyakran vakarodzik,voltam vele àllatorvosnàl,és mégis azt mondtàk,gyönyörü tiszta a cica:)
De ha ennyire feltünöen vakarja magàt akkor elöször vegyél bolhairtot,haa azutàn se javul akkor vidd àllatorvoshoz!
4/5 anonim válasza:
Élősködőn kívül okozhatja táplálékallergia, erre nem sokan gondolnak, pedig sajnos van ilyen. Nem egyszerű megállapítani, hogy melyik összetevő okozza, de léteznek speciális tápok, amik nem allergizálnak. Mindenesetre orvosi vizsgálat javasolt!
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg bolha.Fésüld ketté a bundáját,észre fogod venni.Vidd el mindenképp dokihoz.Én a Frontline-t szoktam használni,tuti jó.Ha bolhás,akkor általában férgesség is van.Mikor féregtelenítetted utoljára?3 havonta tanácsos szélesspektrumú féregtelenítőt adni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!