Mégis mit rontottam el?
Mindkettő igen. :)
Macskákkal nálunk nincs gond ugyanis rajonganak az állatokért birka méret alatt, afölött meg terelnék, onnan meg vissza hívom :D
Ők bármit csinálhatnak csak a kajához nem szabad nyúlni amíg nem mondom. Nem kell helyben maradni.
Ha mindkettő igen, akkor hagyd a francba nyugodtan a kapuszabályt, vagy ha akarod gyúrj még rá, gyakoroljatok, de alapvetően ez a két kérdés jelenti a tekintélyt, a többi humbuk. Ha birkáról le tudod hívni a terelőkutát, nincs miért paráznod, tényleg.
A kajával sem biztos, hogy kell variálni, amíg rendben a tekintélyed, hadd egyenek csak, ezeken akkor kell csak szigorítani, ha rangsorprobléma van, de nálatok ha jól értem nincs.
De ha akaros, akkor tényleg az a megoldás, hogy elsomfordálsz, visszamész, nyomsz egy héééét, vagy mit képzelsz-t. Növeled a távolságokat, amikre elmész, de mindig hirtelen megjelensz. Ha akarod, meg fogod tudni csinálni, de ez akkor nálatok simán tanítás, szerintem nincs különösebb jelentőssége rangsor szempontjából. Gondolom ha szólsz, akkor befejezik a kajálást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!