Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tudtátok feldolgozni...

Hogy tudtátok feldolgozni hogy meghalt a kutyátok? Légyszi ne nevessetek ki.

Figyelt kérdés
Másfél éves kaukázusi kutyus volt, kb 1 hónapja kezdett el betegeskedni. Állatkórházba hordtuk az elejétől fogva azt hittük rendbe hozzák. Először azt mondták, h kullancscsípés, de a végén már lábra sem tudott állni, úgy hurcoltuk pisilni, kakálni. A dokik azt mondták h ilyet még nem láttak. Fogalmuk sincs h mi lehet a baja. Adtak neki infúziót ma mire hazaértünk egyszerűen feladta. Én ezt nem értem. Olyan szép és okos kutya volt:( Úgy szerettük........
2010. aug. 11. 21:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

én honapokig sírtam amikor a kis özpincs kityusom kiugrott az ablakon a negyedik emeletrol.tudom h sokat azt mondják h nem vigyáztam rá eléggé de mindig ott szokott ulni es egyszer éjjel nagyon meleg volt es kifekutt oda aludni es hat megvolt a tragédia.

anyumék má dokihoz akartak vinni de nem vittek hanem hoztak helyette ehy másik kiskutyust h eltereljék a figyelmemet a tragédiárol egy ideig egyszeruen nem tuttam gondoskodni a kiskutyárol de mindenki azt mondta h ezzel a kiskutyának aztok.es elég jol kihevertem.elmekszek a kutyuskámra de egy másik eletre is gondolnom kellet.én igy hevertem ki

2010. aug. 11. 22:08
 12/20 Akiteki ***** válasza:
100%

Nem nevetünk ki. Aki veszítette már el kutyáját, az át tudja érezni.

Idővel tompul a fájdalom, de én még egy év után sem tudok úgy gondolni a kutyáimra, hogy ne jönnének a könnyek a szemembe.

Tavaly 3 kutyámat veszítettem el. Ráadásul kettő két egymás utáni napon halt meg. Azt hittem, beleőrülök. És ők 14-15 évig voltak velem.

2010. aug. 11. 22:18
 13/20 A kérdező kommentje:
22:01- nek. Ez a kutya különb volt sok embertől, nem várom el hogy megértsd ezt, ha tudnád milyen szeretni egy állatot sosem mondanád rá h megdöglött. Ez is egy felfogás, de ezzel most egyedül maradtál. Képzeld egy kutyát sem lehet pótolni, belőlük sincs kettő egyforma.
2010. aug. 11. 22:27
 14/20 A kérdező kommentje:
Ja, és a többieknek meg nagyon szépen köszönöm, aranyosak vagytok:) Örülök h ilyen sokan válaszoltatok.
2010. aug. 11. 22:31
 15/20 Bozsikrisz ***** válasza:
100%

A halál egy szörnyű dolog, akkor is, ha kutyáról van szó.

Nagyon sajnálom a Te kutyusodat is, elhiszem, hogy fáj az elvesztése.

De tudod ilyenkor az ember már csak magát sajnálja, Neked fáj, hogy ő már nincs. Neki már nem fáj, ő most jó helyen van:)

Ne legyél szomorú! Idővel vegyél magadhoz újra egy kutyust, mert ők az ember életét bearanyozzák.

Ő rá pedig emlékezz boldogan, akár könnyes szemmel is. Ez nem szágyen, aki emiatt kinevet...az nem tud szeretni.

2010. aug. 11. 22:48
 16/20 anonim ***** válasza:

22:01: azt a kutyát, amelyik elpusztul, NEM lehet pótolni. Valóban lehet másik, de az nem fogja betölteni azt az űrt, amit az előző hagy maga után.

A kérdezőnek: rettentően sajnálom! Fogalmam sincs, az ilyet hogy lehet feldolgozni...

2010. aug. 12. 07:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Szia, nagyon sajnálom a kutyusodat, tudom milyen szörnyű. 19 éves voltam, mikor el kellett altatni a kutyusomat, ott volt vele végig az egész család, hisz hozzánk tartozott. Akkor láttam apukámat sírni életemben először. Nagyon megviselte az egész családot, hogy búcsút kellett vennünk a kutyánktól. A halála után 2 évig rá sem bírtam nézni más kutyára. Úgy gondoltam, hogy őt senki nem pótolhatja. Ideiglenes befogadó lettem, időröl időre új kutya lakott nálam amíg jó gazdit nem találtunk neki. 2 éve viszont nagyon elkezdett hiányozni egy saját kutya...Így aztán 10 évvel az első kutyám halála után újra gazdi lettem :-) Az első pár hónap furcsa volt, mindig az első kutyámhoz hasonlítottam a kicsit...ez az ideigleneseknél soha nem fordult elő. Aztán persze összeszoktunk és ma már olyan mintha mindig is velem lett volna. Nekem kellett ez a 10 év.
2010. aug. 12. 09:48
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

22:01-es más kérdések alatt is kb. ebben a stílusban "osztja az észt", nem kell vele foglalkozni, itt éli ki magát, magányos estéin:)

A kutyudat sajnálom, gondolj arra, mennyire jó élete volt mellettetek! Nem minden gazdi ilyen jószívű!

2010. aug. 12. 10:40
 19/20 A kérdező kommentje:
Igazából az a legrosszabb h azt sem tudtuk mi baja volt. Két napik jól volt (sétált, játszott), aztán megint leesett a lábáról.., majd kezdődött minden elölről. Olyan lelki ismeretfurdalásunk van mert ha nem adnak neki annyi gyógyszert lehet h nem történik ilyen. Mindent adtak neki mert nem tudták h mi a baja.:( Januárba születik meg a babánk úgy örültünk h ilyen gyerek szerető kutyánk lesz mellette.
2010. aug. 12. 11:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Mért nevetnénk ki? Nekem nincs kutyám de el tudom képzelni milyen lehet ha meghal. :( Amúgy részvétem.
2010. aug. 13. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!