2/7 anonim válasza:
Dobermann szerintem nincs benne, dobiknak teljesen más testfelépítésük van.
Teljesen utcai vegyes, nem is igazán hasonlít egy fajtához sem, felálló fül miatt talán német juhász lehet benne. De amúgy egy nagyon keverék kutya amit max egy dns vizsgálattal lehetne kideríteni :D
3/7 anonim válasza:
Én bullt és valami juhászt látok benne. Ha oldalról látni a fejét akkor egyértelműen bull, ha szemből akkor talán német juhászt vagy border colliet látok benne.
4/7 anonim válasza:
Én valamennyi mudit látok benne.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, de nagyon aranyos. :)
Én is mudit látok benne egyébként.
7/7 anonim válasza:
Izmos testfelépítés, kissé szétálló lábak, robusztus homlok csont (mikor oldalra néz), én simán mondanék egy staffit is rá. Staffi (kisebb mennyiségben) + kisebb termetű juhászkutya (nagyobb mennyiségben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!