Párommal örökbe fogadtunk menhelyről egy keverék kölyökkutyát, milyen fajtájúak lehetnek a szülei? Képek a leírásban.
2017. dec. 30. 22:42
1/10 anonim válasza:
Az első kép alapján lehet benne puli :)
De bármilyen keverék is, a kutyus tündéri!
2/10 anonim válasza:
Nagyon aranyos 😍
Szerintem is puli keverék :)
3/10 anonim válasza:
Szerintem egy kis Budchon vagy Havagnese is lehet benne
4/10 anonim válasza:
Egy tündérke! Lehet benne akármi igazából ami hosszú göndör szőrű, akár puli, akár pumi, de én jobban gyanakszok valamilyen havanese vagy bolognese beütésre. :)
5/10 anonim válasza:
Csuda édes kiskutya.
Erre hasonlít egy kicsit
A képen látható kutya Pomapoo vagyis fekete pomerániai pudli..
6/10 anonim válasza:
Milyen cukiság! Szeressétek őt nagyon!
7/10 anonim válasza:
Az ilyen kutyusokat szokták eladni szaporítók havanese-nek, aztán ahogy nő, egyre inkább pumira, uszkárra vagy valami teljesen másra hasonlít, de legalábbis kétszer akkora, mint egy havanese. :D Ettől még cuki, és ti legalább nem hiszitek másnak, mint ami. Kölyökként nehéz megtippelni az ősöket, majd felnőttként már több látszik belőle, meg a természetéből is lehet következtetni, pl. van-e benne terelő ösztön vagy éppen ásni szeret, mint egy terrier.
9/10 anonim válasza:
Ilyen fiatalon még nehéz belőni, de nekem a schnauzer-ra hasonlít leginkább. :)
10/10 anonim válasza:
A szőre miatt havanese beütésre gondolok. A szeme, a tekintete meg az orrnyereg, arról meg egy puli jut eszembe. Édes! Lehet, hogyha nagyobb lesz, jobban fog látszani a hasonlóság.
Rákerestem a googleban hogy "puli kölyök" és olyan fotók jönnek ki, hogy inkább tényleg az lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!